Frustrationer

47 1 1
                                    

Hvad fanden var der galt med drenge? Jeg tænkte alt for meget på dem, jeg ville gerne stoppe, men mit hovede fortalte noget andet. Jeg gik rundt i København. Så alle de forelskede par der kyssede ved storkespringvandet, og blev ked. Pelle havde skrevet flere gange til mig, men jeg svarede ham ikke, det samme havde Jacob gjort. Hvordan kunne han lyve? Han vidste hvem jeg var. Han var Pelles bror. Var det hans plan fra starten? 

Det var blevet mørkt udenfor, og jeg vandrede tilbage til mit hus. Mine forældre arbejdede sent, så der var ingen der fandt ud af at jeg havde været væk hele dagen. Jeg gik op på mit værelse, lukkede døren og satte mig i sengen. 

Pelle & Jacob, Jacob & Pelle. Jeg blev stadig varm indeni når jeg tænkte på Pelle. Mit hovede så efter Jacob med hans mørke hår og de mørke øjne. Vent..! Havde jeg følelser for Jacob? Nej det kan jeg ikke have, han er Pelles bror. Jeg elsker Pelle, vent sagde jeg det højt. Mit hovede var ved at eksplodere. Jeg kunne ikke kapere mere, så jeg tog nattøj på og gik i seng. 

... Jeg elsker dig O! Vælg mig jeg kan gøre dig lykkelig... Pelle? 

....Olivia, giv os en chance, jeg ønsker kun du er glad... Jacob?

Da jeg vågnede, var puden våd af sved. Jeg var fugtig i panden og havde det ikke godt. Jeg kunne ikke engang sove. Det var blevet lyst udenfor, så jeg stod op og kom i tøjet. Jeg kiggede på  min telefon.

Du har...

14 voicemails...

27 beskeder...

19 opkald..

Jacob og Pelle, havde virkelig forsøgt at kontakte mig. Skulle jeg kontakte dem? Ville jeg i kontakt med dem?

Jeg måtte komme til bunds i det her. Så jeg skrev til dem hver og bad dem møde mig. Hvordan ville vores møde gå? De ville blive overraskerede når de så hinanden for de regner kun med at se mig. Folk ville sige at det bare skal overstås men...

                                                                Det er nemmere sagt, end gjort

Eventyret med PelleOnde histórias criam vida. Descubra agora