Den svære del

37 2 0
                                    

Jeg kiggede ned på mine sko. Jeg havde kvalme, og følte flere gange at jeg skulle kaste op eller besvime. Pelle drejede rundt om hjørnet og var ved at vælte mig.

"O! hvor har jeg savnet dig, jeg kan ikke holde op med at tænke på dig..."

"Prinsesse!!" lød en stemme bag mig

Jeg blev forskrækket af jeg hørte Jacobs stemme. Begge drenge så ned på mig og derefter på hinanden. Der var pinlig tavshed. Ingen vidste hvad de skulle sige. Jeg havde lyst til at forsvinde men vidste at jeg måtte starte samtalen.

"Jeg har skrevet til jer begge at I skulle mødes med mig. Før I siger noget vil jeg gerne starte. Pelle.... Den eneste grund til at jeg slog op med dig var fordi jeg var ekstremt stresset. Mine forældre forbød mig at se dig. Jeg havde det dårligt... nej faktisk har jeg det stadig dårligt over at jeg ikke kontaktede dig for at fortælle dig sandheden, men jeg følte mig flov over mig og mine forældres diskutioner, så jeg undlod at fortælle dig det. Jacob... Du hjalp mig i den tid hvor jeg havde det dårligst, du hjalp mig ud af den sorte periode af mit liv. Samtidig knuste du mit hjerte ved ikke at fortælle mig om Pelle. Jeg følte mig forrådt, og det gjorde mere ondt når jeg virkelig holder af dig og betragter dig som min bedste ven"

Ingen af dem sagde noget. De var overrasket over det jeg havde sagt, og man kunne se på dem begge, at mine ord sårede dem, men sandheden gør ondt men efter det tror jeg at jeg er klar til at komme videre i livet. Forhåbenligt med begge drenge i mit liv.

"Olivia, jeg er sur og skuffet over at du ikke fortalte mig sandheden men jeg er samtidig glad for at du kontaktede mig. Jeg er klar til at komme videre med dig, hvis det er det du vil" sagde Pelle og så mig i øjnene.

"Prinsesse, du sagde at du betragter mig som din bedste ven, men du må og skal høre dine muligheder, og du er nødt til at vide at jeg er forelsket i dig, og at jeg vil have at du skal vælge mig frem for ham" 

Det blev ikke nemmere men jeg vidste hvad jeg måtte gøre. Det eneste rigtige. Jeg ville vælge den jeg ser mig selv i et forhold med. 

Jeg er nødt til at have et par dage alene, for at tænke alt igennem og samle mine følelser. Jeg ringer til jer begge.

De forsvandt i hver i retning, og tilbage stod jeg, med en stor beslutning. Hvem skulle jeg vælge?

Pelle eller Jakob? 





Eventyret med PelleWhere stories live. Discover now