Livet med Sam och 4 barn

200 7 0
                                    




Ja, nu har det gått flera år. jag fick en dotter med Sam. Hon heter Dream. Ja Dream som i dröm. För hon är min Dröm. Min ända dotter med Sam. Hon har ljus blont hår. Hon fick blont hår för att jag och Sam har blont hår. Sam har mörk blont hår och jag har blont. Min son Jason har har brunt och Luke och Laura har mörk brunt (nästan svart) för Nick hade svart hår. Men Laura färgade sitt hår blont när hon blev 15 år.

Tvillingarna brukar träffa Nick varannan vecka. För Nick går och festar hela tiden och han har inte tid med tvillingarna.

Jag körde barnen till skolan.
-Hejdå! Sa jag från bilen innan de hann stänga dörrarna.
-Hejdå mamma. sa de.

Lauras perspektiv
Jag gick in i skolgården men jag hade träslöjd som första lektion på måndagar så jag behövde gå till källaren. Så resten av syskonen gick till sina lektioner. Jag kände att någon plötsligt la sina händer på mina ögon. De var stora, manliga händer. Jag visste precis vem det var. Jag vände mig om och kramade honom.
-Hej älskling. Sa Kevin (Min pojkvän)
-Hej. Sa jag. Vi gick till våran lektion.

Författare:
Den här delen är en liten uppdate på deras liv. Men mer kommer hända. Tvillingarna kommer ligga i fara. Nästa kapitel kommer bara vara ett album på bilder på barnen men kapitlet efter det kommer jag skriva mer!❤️❤️

Alone and pregnant (Färdig)Where stories live. Discover now