Mamma och pappa...

381 11 2
                                    

Jag tittade på TV när mamma och pappa kom hem. Några minuter senare ville de prata. -Maci? De såg besvikna ut. -varför ligger mitt graviditetstest på handfatet i toaletten? -Eh. Sa jag. -SVARA! Skrek mamma. Vi vill ha en förklaring! Sa pappa. -Jag är gravid. Sa jag.
Du är inte min dotter längre! Skrek mamma. Jag vill inte se dig mer! Gå ut från mitt hus! Pappa satt blixt stilla. Han sa inget. Jag har aldrig sett honom så här. Jag gick till mitt rum gråtandes. Jag tog min väska och packade lite saker. Peope kom till mitt rum. Hej? Sa hon. Hej. Sa jag. -Vad du än har gjort så värkar mamma och pappa jätte arga så det är bäst att du går.

Mitt i gatan
Jag såg Sam komma fram till mig. -hej. -hej, jag är gravid. Sa jag plötslig. Han blev helt stum. -Du får bo hos mig om du vill. Tack! Sa jag.

Nick får veta
Jag ringde Nick för att berätta. Vi träffades på ett café. -Jag är gravid. Sa jag. Med ditt barn. Han skrek. Om du tror jag kommer ta hand om det barnet har du fel. Jag vill inte förstöra mitt liv på grund av dig. Alla i caféet tittade på oss. Han gick där ifrån och sa -Du är tyst om att det där är mitt barn.

 Han gick där ifrån och sa -Du är tyst om att det där är mitt barn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Alone and pregnant (Färdig)Where stories live. Discover now