Kvällen hemma hos skolans "badboy"

474 14 0
                                    

Fredag- slutet av veckan
Rrriiingg**
Skolklockan ringer och denna skolvecka var slut.

Plötsligt märkte jag hur nick stirrade på mig. När jag vände mig om så låtsades han titta på något annat. Jag öppnade mitt skåp och satt på mig min jacka, tog min väska och gick hem.
Mitt i vägen kom Nick. -E du Maci!? Jag behöver hjälp med provet på måndag. Kom över till mig så kan du plugga åt mig. Jag behöver ett C minst. Annars kommer morsan bli galen. Sa Nick. -Eee visst då ses vi ho.. och Nick avbröt henne där. -Klockan 6 är bra. Sa han. -Visst.

Hemma kl.6
Mamma och pappa satt på soffan när jag kom ut från mitt rum. -Eeh, mamma o pappa jag går för att hjälpa en kompis i min klass som behöver hjälp med plugget så jag kommer hem lite sent tror jag. -Okej älskling. Hejdå.

Hemma hos Nick "Badboy"
Jag öppnade dörren till hans rum när jag såg honom och #D kyssas. När de märkte mig så gick hon och gav mig en hemsk blick. Nick kliade sig i håret och sa -Eh hej. -Vi börjar med en gång. Sa jag.

Mitt i natten
Jag vaknade upp i hans säng helt naken. -Bäst att Jag går hem innan värre saker händer. Sa jag.

Jag gick hem och det var kallt och mörkt. Jag såg Sam mitt i gatan och han kom fram till mig och sa -Vad gör du ute så här sent? Och gav mig hans jacka. -Vill du att jag ska köra hem dig? Sa han. -Visst. Sa jag.

Alone and pregnant (Färdig)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora