7 månader senare

270 11 0
                                    


Nu är jag 8 månader och det är bara en månad kvar. Jag har inte haft kontakt med min familj sedan jag lämnade huset. Jag har försökt prata med Peope (min lilla syster) i hennes skola men hon låtsas som om hon inte känner mig och går iväg och ibland ignorerar hon mig och springer iväg. Jag har aldrig sett Peope sådär. Jag trodde hon skulle vara stolt och glad för att hon skulle bli en moster. Nick ignorerar också mig. Jag har försökt att ringa, smsa och prata i skolan men han bara bryr sig inte.

Enda sedan jag berättade för Isac att jag var gravid har han varit stöttande och vi har gått ut flera gånger tillsammans! (Vi är vänner nu igen) Jag trodde aldrig att Isac och jag skulle bli såhär nära. Han har hjälpt mig med allt och han förstår mig verkligen med graviditeten. Och vi har varit på flera dejter här och där. Och kanske håller vi att på bli för bra vänner... Jag gillar honom och han gillar mig men jag bär någon annans barn. Jag vet bara inte om jag är redo för en relation just nu. Isac har varit kärleksfull men Sam har också varit förstående.

Jag har alltid varit nära Sam men sedan jag berättade om graviditeten för honom så har han varit mycket mer stöttande och hjälpfull.

Jag har två perfekta killar just nu och båda gillar mig och jag gillar båda med!

Jag skulle hata att få slut på deras vänskap med att de bråkar om mig.

På tala om vänskap har jag och Ati spenderat mycket tid med varandra också. Hennes föräldrar var inte jätte förstående när de fick veta att deras dotters bästa vän är gravid men till slut accepterade de det. Väntar bara på att min mamma också accepterar det.

Jag och Ati har tillsammans haft jätte kul! Vi har använt ansikts masker, bus ringt, fixat naglar,klätt upp oss, tittat på film, pratat om killar och SÅKLART pratat om mat! Och jag menar mycket! kom igen, jag är gravid!

Nick och #D (som vi kallar hans flickvän) har varit tillsammans och gjort slut flera gånger... igen. Ena minuten skriker de på varandra. Och 30 sekunder senare kysser de varandra. Jag kommer aldrig förstå de två.

Min rektor lät mig fortsätta mina studier för att jag hade högst betyg och förtjänar att gå ut skolan.

Jag jobbade nu på en mataffär. Jag var snabb och jag gillade att jobba där. Min chef var respektfull om min graviditet.

Jag gick till flera läkare. Min läkare var väldigt snäll och var alltid där när jag behövde henne. Oftast var mina läkarbesök tråkiga och inget speciellt hände men någonting hände som var bättre en allt annat...

Nästa del kommer Maci gå till ett läkar besök och hon får veta mer om sitt barn!

Kommer Maci någonsin prata med sin mamma igen? Det får du veta nästa del!



Alone and pregnant (Färdig)Where stories live. Discover now