Capitolul XIII

1.5K 66 4
                                    

JUSTIN POV

Am ajuns cu 10 minute mai devreme și mă așez pe o bancă,mdaa sunt băncii în cimitir sinistru,nu?

Oare Gigi mă va accepta? Oare va putea să mă iubească ca Justin Bieber persoana aia..nu faimosul Justin Bieber.

Câteodată cred că și fanii mă lasă când mi-e mai greu.. Nu este atât de usor să fi faimos,ocolind faptul că suntem judecați pentru tot ce facem.

In fine...

Au trecut 15 minute si Gigi nu a aparut..Oare e bine?

"INTRE TIMP...

ORA 12:10
DATA 07:12:2016

-O pierdem oamenii buni,mai repede... Are nevoie de respirație gura la gura! Unde e salvarea? Țipă o femei blondă,către oameni încercând să ajute micul suflet împrăștiat pe trotuar..

Gigi povesteste.

Ora 11:07
Data 07:12:2016

Nu creeed,astăzi îl voi cunoaste pe anonim..sunt atat de entuziasmata..stau de o ora in fata dulapului si nu stiu cu ce sa ma imbrac. Imi fura ochii o pereche de blugii negri rupti in genunchi,o bluza neagra mai lunga cu umarul gol si geaca pentru ca afara sunt -5°. Cobor jos si ma incalt cu ghetele mele negre.

Ora 11:49
Data 07:12:2016

Mai am două străzi..trebuie să trec trecerea de pietonii și gataa. Ajung la trecerea de pietonii și văd ca este roșu pentru noi. Observ cum primul rând de mașini sa oprit să îmi dea voie să trec,pășesc pe șosea și imediat un zgomot puternic se aude..o durere insuportabilă cuprinzadu-mi capul și coloana,apoi toată lumea strangandu-se în jurul meu..ochii mi se închid și negru.

Din perspectiva povestitorului

Micul ei sufletel va rezista la durerea fizică? Este puternică, mereu a fost! A trecut cu brio peste durerea sufletească cu ajutorul anonimului. Acum are mai multă nevoie de el mai mult ca niciodată..

Oare va mai putea sa zâmbească din nou? Sa își deschidă ochii..ochii ei verzui,strălucitor plini de dorința si de vise. Oare va mai fii fericită? Sau va pleca alături de mama ei?

Are o viață grea,dar "Stay strong Gigi vei reuși și vei trece peste", o susține toată lumea. Oare va reuși micul ei suflețel sa treacă cu brio?

Anonimul Where stories live. Discover now