Bölüm 9

22 2 10
                                    

Yüzüne çarpan su ile uyanan Nemesis karşısında Harry'yi gördü.

-Eğitimin ilk günü uyan .

-Daha saat sabahın 6'sı.

   Gözlerini ovuşturdu. Yüzünden akan suları tişörtüne sildi ve oturur pozisyona geçti. Eskiden annesi öperek uyandırırken şimdi neredeyse uyanması için dövülecekti. Bi anda vücudunda bir elektrik hissetti. Harry Nemesis'e elektrik çarptırdı. Nemesis'in gözleri kaymaya başladı o sırada Harry elektriği kesti .

-Artık sözümden çıkmazsın sanırım .

-Sanırım.

-İlk benden başlayalım sana nasıl olduğunu göstereyim.

   Harry bir bilgisayar , kablo ve kask getirdi. Bilgisayarda bir program açtı. Bilgisayar ekranı siyahtı ve kabloyu bilgisayara  bağladılar. Kaskı da Harry'nin kafasına taktılar.

-Ben korkularımı rüya olarak görürken sen de bilgisayardan benim gördüklerimi izleyebilirsin. Eger bir şeyler ters giderse kabloyu bilgisayardan çek ve kaskı da kafamdan çıkar.

-Tamam hallederim.

   Harry kaskı taktı ve simülasyon başladı . Nemesis kendini sanki geçmişten gelmiş gibi cahil hissetmişti. Bu teknoloji ne zamandır vardı. İlk rüyada karanlık bir odadaydı. Her yerden ruhlar  geliyor ve çığlık sesleri geliyordu. Harry bunu daha önce yapmış gibiydi koşarak duvarın içinden geçti. Nemesis çok şaşırmıştı ama sonra bunun bir rüya olduğunu hatırlayınca kendi kendine güldü. Ruhlar duvardan geçemiyor duvara çarpıyordu. Başka bir rüyaya geçti. Harry bir kafesteydi ve kafese su doluyordu. Kafesin yanları açık olsa da su dışarı akmıyordu. O da suyu içmeye başladı ve şu bitti . Harry uyandı.

- Sıra sende. Sadece bunun bir rüya olduğunu unutma dedi.

Nemesis kaskı taktı ve başladılar. Bir anda patlama oldu ve Nemesis gözünü açtığında yüzü kanlar içindeydi.

Yorumlarınızı bekliyorum

KARA LİSTEWhere stories live. Discover now