Bölüm 6

48 5 2
                                    

   O gün uyandığında Harry televizyonda belgesel izliyordu. Nemesis de Harry'nin yanına gitti ve selamlaştılar. Beraber televizyon izlemeye başladılar. Sonra kahvaltıyı hazırlamaya koyuldular. Harry bu zamanın geleceğini biliyordu ve evin merdivenle aşağı inen kısmına bir bahçe kurmuştu. Burada meyve ve sebzeler vardı. İnsanın vitamin eksikliği yaşamaması için her şeyden  yeteri kadar vardı  ve Harry bu meyvelerden düzenli olarak tükettiği için pek hasta olmazdı.

   Antrenmanları artık daha da sıkı yapmaya başladılar. Ok yay eğitiminde artık o kadar ileri gitmişti ki 7 günde neredeyse bir süper kahraman gibi ok atabiliyordu.

   Öğlene doğru dışarı perdenin aralığından baktığımda Barney'nin evlerinin önünde olduğunu gördü. Barney'yi görmesiyle perdeyi çekmesi bir oldu ama Barney'nin onu gördüğüne adı kadar emindi. Barney neden ve nereden gelmişti ? Nemesis hemen Harry'nin yanına gitti . Daha konusmaya fırsat bulamadan kapıdan yüksek bir ses geldi ve içeri bir sis bombası atıldı. Harry Nemesis'i kolundan çekip merdivenleri odaya soktu ve Nemesis'in ilk kez gördüğü kırmızı bir düğmeye bastı ve merdivenlere bir taş duvar indi .

-Ne olacak şimdi  , bu da kim ? Bunun da olmasını bekliyor muydunuz ?

-Evin diğer kısımlarına zehirli bir gaz verildi 24 saat burada kalacağız ve gazın da etkisi geçecek. Evin içinden kaçamaz. Her yere duvar indi.

   24 saat sonra artık tehlike geçtiği için kırmızı tuşa tekrar bastı ve merdivenlerden çıkmaya başladılar.
İkisi de çok meraklıydı. Merdivenlerden çıktıklarında gördükleri karşısında ikisinin de ağzı açık kaldı çünkü yerde yatan kişi Barney'den başkası değildi. Barney'nin üstünde bir de not vardı ve şöyle yazıyordu "Sıradaki sensin ufaklık" Nemesis hiç korkmuşa benzemiyordu onu alt edeceğine inancı tamdı.

KARA LİSTEDonde viven las historias. Descúbrelo ahora