Bölüm 5

50 5 4
                                    

Harry ve Nemesis 1 aydır beraber kılıç , kalkan , yay kullanmak üzerine çalışmalar yapıyorlardı. Nemesis artık kendini güçlü hissediyordu. Her gün artan intikam isteği Nemesis'in daha sıkı çalışmasını sağlıyordu. Harry onun için bir de dövüş eğitimi veren bir öğretmen tutmuştu. Ama tek eksikleri Nemesis'in özel olmasının sebebini hâlâ bulamamışlardı.

   Yine sıradan bir gündü. Artık Nemesis ve Harry çok iyi arkadaş olmuşlardı. Artık gerçek kılıçlarla antrenman yapmaya başlamışlardı. Kılıçları işleri bittiğinde duvardaki rafa koyuyorlardı. Antrenman sırasında Harry dengesini kaybedip rafa çarptı. Nemesis Harry'yi kendine çekti ve yaklaşık 1 saniye içerisinde raftan bir kılıç yere düştü. 2'si de çok korkmuştu.

-Hayatımı kurtardın. Çok teşekkür ederim.

   Harry Nemesis'e sarıldı. Nemesis'in yeteneğini artık öğrenmişlerdi. Nemesis yakın geleceği görebiliyordu.Tabi ki biri o geleceği değiştirmesini sürece. Artık kılıçları duvara koymak yerine daha güvenli bir yer olan demir kasayı tercih ettiler.
  
   Yavaş yavaş bu yakın geleceği görme yeteneğine çalışmaya devam ettiler. Harry aniden Nemesis'e bir yumruk sallıyor ve Nemesis de bu yumrukları çok rahat bir şekilde etkisiz hale getirebiliyordu. Nemesis ailesinin çok özlemişti. Antrenman yapmadıkları zamanlarda da küçük bir bebek gibi resimlere bakıp üzülmek yerine kitap okuyordu. Kol kası kadar beyin kası da bu intikamda çok önemliydi.

-Bekleyin benim canım ailem sizi kurtaracağım ve sizin intikamınızı alacağım.

   Ailesini kurtardığını hayal edince içini bir mutluluk dalgası kapladı. Bunu ne pahasına olursa olsun , kim onun düşmanı olursa olsun başaracaktı.

KARA LİSTEWhere stories live. Discover now