Hoofdstuk 10.2

2K 113 35
                                    


Dameon zat vier maanden later achterover geleund tegen de bar terwijl hij toekeek hoe de barvrouw met een verleidelijke glimlach zijn gekozen drankje op de bar plaatste.

"Is Dario er al?" Ze knikte met een zwoele glimlach en zei "Hij is boven moet ik hem roepen?" hij knikte terwijl hij de zak met Ben & Jerrys waar Dario om gevraagd had rond zijn pols liet hangen.

Als hij zijn blik langzaam naar haar billen liet glijden terwijl ze heupwiegend weg liep.

Hij moest het haar laten ze had een verdomd lekkere lichaam of beter nog hij moest het Dario laten dat hij wist welke meiden hij moest kiezen om in hun nachtclub te werken.

Maar ze was niks te vergeleken met Yazzy zijn gedachtes gingen zoals zo vaak in de laatste maanden automatisch terug naar Yasmin haar lippen, haar lichaam, haar vingers op zijn lijf.

Hij voelde zijn geslachtsdeel langzaam ontwaken als hij opeens Dario naast hem geamuseerd hoorde vragen.

"Wie is het de serveerster of de barvrouw?" Dameon draaide zich nu naar de bar om en plaatste zijn ellebogen erop terwijl hij met een brede glimlach zei "ik weet bij god niet waar je het over hebt."

Dario glimlachte geamuseerd "over het meisje die ervoor gezorgd heeft dat je die verlekkerde blik in je ogen hebt:" Hij schudde zijn hoofd met een zwakke glimlach

"geen van beide." Terwijl hij een klein slokje nam van zijn Gin Martini Dario snoof nu ongelovig.

"Kom op je kunt het mij zeggen. Weet je nog expert in poesjes." Zei hij wijzend naar zichzelf

" er is niemand. "

"Echt?

Ik kon zweren dat het een verlekkerde blik was alsof je aan iets heel interessants dacht."

"Wel dat deed ik niet."

"Wel fuck. Als je dit niet deed met al die mooie dames om je heen die je baas noemen ben je heel erg ongezond bezig dat weet je?

Je kunt niet je leven lang op yazzy wachten om je weer een beurt te geven."

"Wie zegt dat ik mijn leven lang moet wachten voor een beurt?" glipte hem eruit terwijl hij zichzelf niet kon helpen om terug te denken aan Yazzy met hem tussen haar benen in vastgepind tegen de hotelkamer muur in Miami vorige week.

"Ahh."hij zag hoe een veelbetekenende glimlach zijn weg over zijn gezicht maakte.

" Dat is de reden waarom je voor vier dagen naar Miami bent gevlogen vorige week?"

" Ik weet bij god niet waar je het over hebt."

Dario schaterlachte nu

"Dat is dus de reden waarom je zo een goed humeur hebt. We dachten dat het door al het Cubaanse en Puerto Ricaanse schoons kwam die je daar gezien en misschien geproefd hebt maar kennelijk schijnt alleen het goede oude medicijn genaamd Yasmin, bij jou te werken. "

Dameon gniffelde nu als Dario langzaam vroeg

"Dus jullie zijn weer samen?" Dameon nam nog een slok en schudde na een moment waarin hij zijn woorden procedeerde zijn hoofd.

Hij zag door de spiegel achter de bar hoe zijn wenkbrauwen zich fronsten.

"Wat was het dan een bootycall?

Niet dat welk eender man daar iets op tegen zou hebben maar jij die een bootycall vervult van Yazzy is wel wat zal ik zeggen... als ik eerlijk ben en ik hou van Yazzy maar geen goed idee dat weet je toch?" Dameon draaide zich naar Dario toe en zei langzaam "ik weet niet wat het is. Ik weet alleen dat ze tijd wou en ik probeer haar dit te geven.

Mafia Princess (afgeschreven)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora