Utubering #3 sraz

375 7 3
                                    

         SRAZ YOUTUBERU

Pohled toma:
   Poď musim na sraz koukala se na mě a řekla "a to tam můžu ?" jasně proč ne nějak to zařídím a usmál sem se na ni a ona mi usměv oplatila.

Pohled Šárky:
   Řekl mi ať pujdu s ním na youtuberský sraz "a to tam můžu?" zeptala sem se skusim to nějak zařídit řekla a usmál se na mě samozdřejme sem mu úsměv oplatila 😊

Youtuber staz P. Toma:
    Všechno sem zařídil teď jenom rychle za ní a spátky.

Pohled Šárky:
    Taak to šel zařídit a teď musim jen čekat jestly jo nebo ne, najednou přiběhl a chytl mě za ruku a odtáhl si mě pryč běžely sme směrem k pódiu. Když sme doběhly posadil mě na gauč že prej zachvíly pujde na pódium.

Pohled Toma:
     Přiběhl sem a chytil sem jí ua ruku a utíkaly sme k pódiu tam sem jí posadil na gauč že du zachvíly nahoru na pódium

Pohled Toma:
       No tak sem skončila šel sem spátky za Šárkou a povídali sme si. Podepsali se a vyfotila se se všemi youtuberi (kromě mě 😢)
  Zazvonil jí mobil já sem si myslel že jí volá kluk ale byla to nějaká Týna 😆 řekla že zachvíly příde jen že si de pro Týnku tak sem čekal na pohovce tak cca 30 min.

Pohled Šárky:
  Konečne přišel a sedly si najednou sme si začaly povídat řekla sem že mám podpisi s fotkami od všech ale věděla sem že mi zbívá on chtěla sem se zeptat ale začal mi brnkat mobil v kapse a ona to byla Týnka v duchu sem si řekla "jejda je 11:42" řelkla sem že přídu zachvíly že du pro Týnku

Pohled Týnky:

   Už je 11:40 tak bych mohla zavolat Šárce "br" "br" prozváněl mi mobil a Šárka to zvedla prej se sejdeme před pódiem a chce mi ukázat jednoho youtubera

Pohled Týnky:
   "Ahoj" řekla sem Šárce která pověděla také ahoj na uvítanou,tak kde je ten youtuber kterého mi chceš představit?

Pohled Šárky:
    Řekla mi ahoj tak se opkatila také ahoj řekla "tak kde je ten youtuber kterého mi chceš představit?" poď za mnou a šli sme k pódiu.

363 slov 😆😂

On je ten pravý | tom's gaming lifeKde žijí příběhy. Začni objevovat