10

169 1 0
                                    

(Ellis perspektiv)

Jag satt i sängen och släppte ut mina flätor när jag hörde Felix snabba steg från trappan. Han ställde sig i dörröppningen och kollade på mig. Han hade bara en handduk runt midjan och han bara stod där och var helt perfekt. Han bet sig i läppen och sa "Har jag sagt det att du är så jävla snygg?". "Nä det har du inte men tack jag säger det samma!" Svarade jag och ställde mig upp. 

Jag la min mobil på nattduksbordet och gick fram till honom, ställde mig på tå och viskade "Hur länge skulle dom va borta?" och han svarade "Minst en timme" han fattade såklart vad jag menade och tillade "Vi hinner". Han böjde sig ner lite och kysste mig, jag slöt mina ögon och besvarade kyssen och placerade mina händer i hans hår. Han avslutade kyssen och stängde dörren bakom oss.

Felix gick mot sängen och jag tog av mig min munkis och följde efter. "Är du oskuld?" frågade han försiktigt och jag nickade till svar. "Är du säker på att du vill?" sa han sen och jag satte mig på honom och viskade "Ja" i hans vänstra öra.

Jag kysste honom och det blev mer och mer intensivt och övergick till att vi strulade. Han drog av mitt linne och jag tog smidigt av mina byxor. Han knäppte upp min bh och masserade mitt ena bröst. "Gillar du det?" frågade han och jag svarade "ja baby".

Handduken som innan satt runt hans midja var nu slängd på golvet och jag kände hans kuk mot mitt ben, jag kollade ner och den var gigantisk. Han drog av mina trosor och la mig ner på rygg i sängen.

Han kysste mig hårt och hans händer var all over me. Han började suga lite på mitt vänstra bröst och masserade det andra och små stön lämnade mina läppar. 

Han kysste mig på halsen upp till mina läppar och han tog min hand i hans och la den vid hans kuk. Jag började runka av honom lite, jag var lite osäker men han hade sin hand på min. Jag förde min hand snabbare upp och ner på hans kuk och han stönade lite.

Han la sina händer vid min fitta och började smeka lite runt och sen tryckte han in ett finger i mig och jag gav ifrån mig ett stön. Han pullade mig snabbare och snabbare sen tog han in ett finger till och jag stönade i takt med att hans fingrar.

Han tog ut sina fingrar om slickade av dom och tog sin kuk och frågade om jag var redo och jag nickade till svar. Han tryckte sig in i mig och jag stönade högt och han började pumpa. Jag stönade varje gång han stötte emot mig. Han pumpade hårdare och snabbare och mina stön blev högre och jag var inte långt ifrån att komma.

Jag greppade tag i lakanet med händerna när jag var på väg. "Baby kommer du?" frågade han lite andfådd med sexig röst. "Jag e jättenära sluta inte omg" sa jag mellan stönen och boom så kände jag orgasmen genom hela kroppen och jag skrattade till. "omg baby" sa jag och kysste honom.

Vi höll på ett tag till tills vi hörde hur någon körde upp på den grusiga uppfarten. "Shit" sa Felix och vi flög upp och jag satte snabbt på mig myskläder och vi kastade in alla kläder som hade hamnat på golvet in i garderoberna. Felix satte på sig kläder också och vi hann precis springa till vardagsrummet, sätta oss i soffan och sätta på teven innan nån öppnade dörren och ropade "Vi är tillbaka!"

Jag hoppades att det inte var helt för uppenbart vad vi hade gjort och att ingen av oss hade lämnat sugmärken på olämpliga platser. Jag gick in och tog min mobil och skrev till Emily.

16.28 Till Emily: Jag har förlorat oskulden..

16:29 Från Emily: Wait whaaat? När?

16:29 Till Emily: Nu precis med Felix

16:30 Från Emily: Men hallå du har känt honom i typ 3 dagar du sa att du ville göra det med någon speciell?

16:31 Till Emily: Felix e speciell..

16:32 Från Emily: Okej tyck vad du vill jag känner ej honom så jag vet inte men jag skulle nog väntat i mer än 3 dagar

16:32 Till Emily: Du skrev ju att vi va OTP ju

-

Dirtyyyyyy Ellix is real hahh men det e ett fett gulligt shipnamn! Men va händer sen då vaa? Bråkar Elli med Emily? Hur blir stämningen mellan Elli och Felix? Får nån reda på vad som har hänt? Okej ska sluta skriva sånna frågor efter varje kapitel hahhah 



Sälen | F.SWhere stories live. Discover now