Hoofdstuk 9

1K 36 4
                                    

Pov Zayn
Ik kijk geschokt naar de koning.
'Dat kunt u niet van me vragen', zeg ik. 'Ik vraag het niet ik beveel het je!!', roept hij. Hij duwt me een hele grote tas in me hand.

'En dan neem je hem mee want ik wil geen sneeuwwitje verhaal', legt hij uit. Ik zeg niks en loop naar buiten waar de auto klaar staat.

Pov Louis
Het is tweede kerstdag , we hebben het net kort gevierd.
Ik heb een diamanten armband gekregen. En een diagitale fotolijst .  Nu zijn Liam en ik een gitaar aan het inpakken. Niall heeft nog nooit kerst gevierd en daar gaat verandering in komen.

Niall had verteld dat hij gitaar kan spelen maar zijn ouders zijn gitaar hadden verkocht.  We lopen naar Niall zijn kamer die op een kiertje staat. 'Houdt prins Liam maar van mij', zegt hij niet wetend dat wij in de dooropening staan.

Liam bloost, we lopen de kamer in en hij schrikt meteen. 'Wat kan ik voor jullie doen?', vraagt hij.
'Ga eens ziten', zegt Liam. En hij gaat op zijn bed zitten. 'Fijne kerst', zeggen we. 'Dankjulliewel en jullie ook', zegt hij onzeker .

We geven het cadeau.
'Dat had toch niet gehoeven?', vraagt hij. 'Jawel maak nou maar open', zeggen Liam en ik hij pakt het uit. 'Omg dankjulliewel', en hij knuffelt ons.  'Speel eens wat', zegt Liam die een kusje op zijn wang drukt.

'Ik heb laatst een liedje zelf geschreven en ik noem hem This Town', zegt hij. Hij stemt de gitaar nog even en begint dan.

Waking up to kiss you and nobody's there
The smell of your perfume still stuck in the air

Dan ineens horen we een auto hard het terrein oprijden. Waardoor Niall stopt met gitaar spelen en zingen . Hij springt een stukje omhoog en belandt op Liam zijn schoot.

'Ik ga wel kijken', zeg ik en loop naar buiten er staat een zwarte auto. Ik loop ernaar toe er zit een man in en hij heeft zwart haar.
Hij slaat met z'n vuist vol in me gezicht en alles wordt zwart.

De koninklijke broertjes Where stories live. Discover now