Ufacık Bir Notumsu!

8 2 0
                                    

Hayat yoğun bir tempoyla devam ederken ben kendimi kaybettim bu karmaşa da... Bazen bazı şeyler bünyeme ağır geliyor. Güçlü gibi, neşeli gibi görünsem de içimde durumlar karışık. Hayatımın zor ve bir o kadar da en çok yaşamayı istediğim bölümündeyim. Uğruna emek harcadığım, olması için dua ettiğim, ağladığım hayalim gerçek oldu bundan kısa bir süre önce. Hayatımdaki mucizem diyebilirim. Hayalim ve hayatımın geri kalan kısmını etkileyecek olan lise girdi hayatıma bir sene ara verişimden sonra. Bir senelik kaybın ardından, geleceğimi kazanmanın çabasındayım. Yarın bana ne gösterir, hayatımda neler değişir bilmiyorum. Zaten genelde hiçbir şey planladığım gibi gitmez. Böyle bir gerçeği var benim hayatımın. Her şey yoluna girdi dediğim an büyük bir depremle enkaz altında kalırım. Kendi kendime mi nazar değdiriyorum yoksa biri arkamdan sağlam beddua mı ediyor bilemiyorum. "Böyle olması gerekiyormuş..." stoğum da tükenmek üzere. Pollyannacılık ağır geliyor bünyeme. Kendimi kandırmak için ürettiğim tüm pozitiflik hızlı bir şekilde kendini uçurumdan aşağıya bırakıyor. Demem o ki hayat zor, dayanmak bize düşüyor, ama artık bizde düşüyoruz...

Sessizliğe Haykırış, Bir Amatör'ün Kaleminden, Toz Bulutu Güncesi, Ruhumun Yankısı... Aynı anda birçok kitap yazma işine girip altından kalkamayan bir adet ben varım şu an. Sürekli aklıma gelen yeni fikirler sayesinde, odaklanmam gerekene odaklanamıyorum.

Sessizliğe Haykırış'ı yazma amacım, içimdekileri her bölümde farklı konu başlıkları altında sizlerle paylaşmaktı.

Bir Amatör'ün Kaleminden'i yazma amacım, uzun uzun araştırmalar yaptığım yazım önerileri konusunda bilgi birikimimi sizlere ulaştırmaktı.

Toz Bulutu Güncesi henüz yeni katıldı bu gruba. Yazılış amacı benim bir günlüğe ihtiyaç duymamdı. Kitaplarıma sürekli duyuru bölümü eklemektense Toz Bulutu Güncesi ile haber ulaştırmak istedim size. Bir nevi benim not defterim, yapacaklar listem, günlüğüm... Siz ne olarak kabul ederseniz öyle. Düşünmek isteğiniz kategori tamamen size kalmış...

Ruhumun Yankısı... anlatmak zor onu. Paylaştığım zaman, sizlerle birleştiği, sizin onu seveceğiniz zaman anlatmış olabilirim ancak.

Daha fazla uzatmadan gideyim. Bir daha buluşana dek kendinize iyi davranın!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 26, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sessizliğe HaykırışWhere stories live. Discover now