Biraz Benden!

29 2 10
                                    

(Multiye kesinlikle bakmalısınız!)

**

Herkese benden selam! Kitabımı sizlerle paylaştığımdan günden bu yana Wattpad ile ilişkim kesilmiş durumda ne yazık ki. Lisenin acı gerçekleriyle yüzleşmek ve yoğun bir okul temposunda ilerlemek beni baya bir yordu şu sıralar. Bu yoğunluktan şikayetçi miyim peki? Kesinlikle, hayır! Lise her ne kadar zorluğuyla, çekilmez olmasıyla bilinse de lise mükemmel bir yer. Liseye başlamamış olanlar varsa aramızda, lise hayatınızın en güzel dönemi olacak emin olun. Acı, tatlı, yoğun, mutlu, mutsuz, başarılı, başarısız... Her nasıl geçerse geçsin; en yaşanılası zaman bence lise zamanları.

Liseyi bu kadar övmüşken, neden övdüğümü de açıklayayım ne dersiniz?

Gerçekten yoğun bir tempoyla ilerliyorum. Yazar bir öğretmenimiz var ve okulumuz için bir yazarlık kursu açıyor. Tahmin edin bu kursun bir parçası da kim? Tabii ki ben! Sadece bununla da sınırlı olmamakla birlikte, bende yazarlık ışığı olduğu bilgisini de kalbimin derinlerine hayatımda duyduğum en mükemmel iltifat olarak özel bir köşeye gizliyorum. Bir yazar tarafından, birçok kitabı olan başarılı bir yazardan, okulda en sevdiğim öğretmen olan bir yazardan; "Sen yazar olursun. Sende yazarlık ışığı var." cümlelerini duymak... Muazzam, inanılmaz... 

Tempo demişken yalnız yazarlık kursu ile sınırlı değil elbet. Şiir dinletisi ekibindeyim ve satırlarda şiirlerin öznesi oluyorum. Gizli özne... Gizliyim ama oradayım işte! Kim bilir okuyacağım şiiri sesimle birlikte hediye ederim size. Cümlem anormal mi oldu sanki? Düzelteyim o halde; şiir dinletisi için okuyacağım şiiri kaydedip multiye eklemem gibi bir durum söz konusu olabilir, kesin olmamakla beraber...

Temponun bir diğer parçası birçoğunuzda hunharca tepkiler oluşturabilir. Hazırsanız söylüyorum o halde! 

Öyle bir öğretmen hayal edin ki; tatlı, sempatik, genç, güzel, mükemmel. Ee, bu ne şimdi demeyin. Bombayı henüz duymadınız!

Wattpad yazarlarını bilen, her konuda gençlere ayak uyduran, Wattpad'de basılan kitapları, yazarları bilen, kitaplar hakkında karşılıklı yorumlaşabildiğiniz... Ah, tüm kitapları biliyor ve muhabbeti o kadar tatlı ki! Benim yazdıklarımı da okumak istiyor üstelik. Ne iyilik yaptım ki lise hayatım bu kadar mükemmel ilerliyor bilemiyorum. 

Hepinizin en güzel zamanlarını yaşayabilmesi dileğiyle... Seviliyorsunuz! Olan biteni sizlerle paylaşmak istedim yalnızca... Bölümü aceleye getirdim ama yakın zamanda düzelteceğim. Bir diğer bölümde biraz değişme planları yaptıracağım sizlere. 

Bekleyin beni!

Sessizliğe HaykırışWhere stories live. Discover now