Capitolul 21

333 26 3
                                    

O umbră tot înainta spre mine, este intuneric, iar asta este tot ce pot vedea. Se aproprie brutal, cu pași mari. Picioarele. mi-au înlemnit și îmi este imposibil să alerg. Chipul începură să ii se contureze, părul brunet și ochii albaștrii străluceau sub lumina lunii, înalt, cu o pereche de blugi negrii și un tricou alb, cu mici pete de roșu, cel mai probabil sânge. Era urmat de un barbat brunet, îmbracat intr-o pereche de blugi negrii asortaţi cu o cămașă albă cu picăţele negre. Cel din urmă a fost ceva mai cizelat, a avut grijă de cămașa lui, probabil achiziţionată de la o firmă de renume. Privirea îmi cade din nou pe primul băiat, îl puteam cunoaște dintr-o mie de oameni. Se tot apropria de mine, năpustindu-se asupra gâtului meu. Dintr-o dată privirea lui deveni ceva mai blândă.

— Iubito?

Era prea târziu, trupul meu deja zăcea sub lacrimile lui.

—Nu s-a întamplat nimic, Lisa! Suntem încă in mașină.

Am îneceput să respir sacadat, inima bătându-mi cu putere. Totul a fost așa de real, părea mai mult o viziune decât un coșmar. Acum toată teama se accentua haotic, el era undeva omorând oamenii impreună cu bărbatul brunet.

— Bărbatul brunet... Spun.

Luke se uită mirat la mine, așteptând ceva explicaţii.

— Un bărbat înalt, brunet, îmbrăcat elegant. Îi spun încet.

Trase o gură de aer și privirea lui se schimbă in una ceva mai agresivă.

— Queltin... fratele meu.

Realizez câte secrete a ţinut Mike faţă de mine, iar eu am fost oarbă. Sunt cateva detalii pe care a uitat să le menţioneze.

— Queltin, Michael, Jason, Alison, Cecily, Henrik, Izzy și Catherine. Ei sunt fraţii mei, Queltin încă ne poartă pică fără vreun motiv aparte. Spune pe nerăsuflate.

Toate detaliile neimportante pentru el, s-au transformat in adevărate minciuni. Alison, aștept cu nerăbdare să o întâlnesc și să o înfrunt. Indifernet dacă îmi este cumnată sau prietena, voi avea grijă să rămână lângă ea.

— Toţi sunt vampiri, nu? Îl întreb fără să gândesc.

Era clar că sunt vampiri, altfel n-ar mai supravieţuit timpului. Așteptam să-l găsesc pe Mike și să-l trag la răspundere pentru tot, absolut tot.

— Cred că n-ar strica o mică pauză. Îi spun Sofiei.

Luke consultă harta și ne aruncă o privire sinceră.

— Dacă va respecta traseul si celălalte criterii descoperite de mine, va ajunge la motelul din faţa noastră in cel puţin opt ore.



S.O.S:Îndrăgostită de un vampirUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum