Capitolul 5

711 44 0
                                    

—Ce-i cu fericirea asta? O intreb curioasă pe Sofia.

Părul blond ii era in mii de colțuri, iar zâmbetul ei era aşa fermecator. Mi-a lipist zâmbetul adevarat al Sofiei.

—Aproape m-am împăcat cu Luke!
Zâmbetul mi se transformă în scrum, iar Sofi se uită nedumerită la mine.

—Ştiu că nu-ți place asta, dar prefă-te că măcar eşti bucuroasă pentru mine!  Mă roagă Sofia.

—Eşti prea naivă pentru a înțelege că asta-i greşit. Eşti prea îndrăgostită pentru a îți dă seama că este condamnarea la moarte. Îi spun sincer.

Imi aruncă o privire plină de ură, iar zâmbetul de mai devreme se stinge. Imi pare rău că eu sunt cea care-i spun asta, dar trebuie ca cineva s-o aducă cu picioarele pe pământ. Iese din cameră, trântind in urmă ei uşă, nu înțelegea că şi eu sunt in aceiaşi situație. Imi părea rău pentru ea, imi părea rău că am dezamăgit-o, dar sper că mă va înțelege cândva.

—Du-te, soro, fi fericită! Strig după ea. Impacă-te cu el, sigur sufletul lui este unul mai bun decât al lui Mike.
Vine spre dormitor şi se uită la mine cu părere de rău.

—M-am transformat... in vampir! Imi spune ruşinoasă. Obrajii ei erau imbujorați din cauza ruşinii. Nu este vina lui, eu am fost de vină, el a fost cheia salvării mele.

Privirea mi se mută spre chipul ei. In ciuda faptului că eram gemene totul era diferit la noi.

—Cum pot suporta gândul că mâine s-ar putea să nu mai fiu, că s-ar putea să fiu secătuită de sânge, de către propria soră? Sofia este ceva-n capul tău? Copilă imatură. Țip la ea

—Nu ți-aş face rău niciodată!

—Minți, minciuni, alte si alte minciuni, ieri era să fiu mâncată de persoana pe care am iubit-o cel mai mult in ultimul an. Ce-ar zice mama si tata? O întreb tristă.

—Termină cu dezgroparea morților, Melissa! Ei nu mai sunt, bine, sunt plecați definitiv, au dispărut acum patru ani, crezi că-i mai găseşti in viață?

Ies din cameră trântind uşa puternic, apuc un hanorac oarecare şi mă îndrept spre casa lui Michael. Am nevoie de niste răspunsuri, iar dacă este nevoie să-l interoghez cu forța    n-ar decât. Ciocăn enrvată şi aştept să-mi deschidă. Deschide uşa şi intru fără ă zice ceva. Il împing, iar el se uită mirat la mine.

—Mi-ai distrus sora, monstrule, tu si frate-tău!

Mă apucă de talie şi mă ajută să mă liniştesc.

—Frate-tău a transforamt-o in vampir. Te iert pentru că, ştiu, că Sofia va rămâne aşa chiar daca au sau nu iertarea mea. Spun izbucnind in plâns, iar el mă strânge tare-m brațe.
Eram conştientă că nu era vina lui, dar trebuia să dau vina pe cineva, trebuia să mă descarc pentru ce-i făcuse Luke surorii mele, pentru ce sora mea şi-a făcut singură.

Aveam un refugiu, dar am descoperit că el era mai mult de atât insă minciună nu se iartă uşor.

S.O.S:Îndrăgostită de un vampirUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum