Ramen

9K 728 251
                                    

Chanyeol gülerek başını Baekhyun'dan ayırdı. Baekhyun derin bir nefes alarak tam da gözlerinin içine baktı.
"Buna ihtiyacım vardı."

Chanyeol gözlerini kaçırdı. Bu kadar heyecanlanması normal değildi. Ama o da Baekhyun'un dudaklarını oldukça özlediğini fark etmişti. Tekrar ona baktı ve hızlıca öpmeye başladı. Duvara tutunarak Baekhyun'u yönlendirdi ve yatak odasına geçti. Dudakları ayrıldığında çoktan yatağa uzanmışlardı bile. Chanyeol hızlıca tişörtünü kenara attı ve Baekhyun'a uzanarak onun da gömleğini çıkarttı.

Baekhyun sessizce kıkırdadı ve elini Chanyeol'un göğsünden karnına doğru kaydırdı. Chanyeol tenine değen ince parmaklarla kendini kaybedebilirdi. Altında duran Baekhyun'a eğildi ve yavaşça boynunu öpmeye başladı.

"Ch-Channie-" Baekhyun fısıldayarak Chanyeol'un saçlarını tuttu. Chanyeol kafasını Baek'in boynundan çekerek yüzüne baktı. Genelde bu konuda çekinmeyen kişi Baekhyun olurdu, ama bu sefer yanakları ve burnu kızarmıştı. Chanyeol'un gözlerine bakamıyordu. Chanyeol onun bu tatlı haline gülümseyerek kafasını salladı ve saçıyla Baekhyun'un göğsünü gıdıkladı. 

Baekhyun elini Chanyeol'un pantolonuna götürdüğünde Chanyeol hızlıca onu durdurdu.
"Baek, emin misin?" Nefes nefese kaldığı halde düzgün konuşmaya çalışıyordu. Baekhyun ona baktı ve sırıtarak elini yanağına koydu.

"Şu an emin olduğum tek şey şu kumaş parçalarından kurtulmak istediğim." Chanyeol başını sallayarak güldü. Baekhyun'un şortunu aşağı çekip kenara attı. Kendi pantolonunu da çıkardıktan sonra tekrar eğildi ve sertçe Baekhyun'u öptü. Baekhyun birden Chanyeol'un dudağını ısırdı ve gözlerini kapadı.

"Chanyeol! Artık yap şunu!"

Chanyeol onu biraz daha deli etmek isterdi ama kendi de dayanamayacak duruma gelmişti. Baekhyun'un ince bacaklarını omzunun üzerine aldı. Hızlıca kendini ona bastırdığında ikisinin ağzından da sesli bir inleme koptu. Chanyeol kafasını Baekhyun'un boynuna gömerek içinde hareket etmeye devam ediyordu.

"C-Ch!" Chanyeol Baekhyun'un sesini her duyuşunda sona biraz daha yaklaştığını hissediyordu. Biraz yavaşladı ve tekrar kendini ona bastırdı.

"Baekhyun, sanırım.. G-geliy-"

Chanyeol kendi dudağını dişleyerek kafasını arkaya attı. Bittiğini anladığında Baekhyun'un içinden çıktı ve yanına yattı.
"Tanrım, siktir!" Baekhyun da sona ulaştığında derin bir nefes aldı. Yan yana uzandıklarında Chanyeol gülerek yana döndü ve Baekhyun'un omzunu öperek geri çekildi. Baekhyun'un yüzü kıpkırmızıydı ve hala gözleri kapalıydı. Chanyeol utangaç bir şekilde kulağına yaklaştı.

"İyi misin?" Baekhyun sonunda gözlerini açtığında gülümsedi.

"Soru mu bu?" Chanyeol gülerek tavana baktı. Baekhyun yanından kalktığında tekrar ona baktı.

"Nereye?"

"Duşa gireceğim." Baekhyun yerden iç çamaşırını ve şortunu alırken Chanyeol baştan aşağı onu süzdü.
"Manzara güzel mi, Channie?"

Chanyeol kıkırdayayarak gözlerini başka tarafa çevirdi.
"Hızlı ol, ben de gireceğim."

"Birlikte girelim?"

"Duş fantezisini başka bir güne saklıyorum." Baekhyun bunun üzerine imalı bir şekilde güldü ve odadan çıktı. Chanyeol tekrar derin bir nefes aldı. Uzun zamandır kendini hiç bu kadar iyi hissetmemişti. Bu çok garipti ama Micha'yla olduğunda bile bu kadar güzel hissetmiyordu. Yerden boxerını alarak giydi. Baekhyun'a götürmek için dolabından havlu aldı ve banyo kapısının önüne geldi.

BRO! ||CHANBAEKحيث تعيش القصص. اكتشف الآن