76♡

2.9K 311 137
                                    

Baekhyun Chanyeol hakkında şunları söyledi;

"Chanyeol ve benim yaptığım şeyler çoğu zaman aynı. Mesela o bilardo oynamak istediğinde, bende ona oynamak isteyip istemediğini sormak üzereyimdir. Bizim atmosferimiz ve kişiliğimiz gerçekten birbirine uyumlu. Treyni günlerinden birlikteyiz. Chanyeol beste ve müzik enstürmanlarında çalmakta gerçekten yetenekli olduğu için ondan çok şey öğrendim. Aslında onun karakterinde en sevdiğim şey her zaman pozitif olması. Yanındaki insanlara mutluluk veriyor. Uzun boylu ve yakışıklı. Evde olduğu zamanlar işini yaptığında tutkuyla yapıyor. Ama takıntılı olduğu şeyler için deli gibi para harcıyor. İşte buna gerçekten dikkat etmeli.

Chanyeol'ün Baekhyun hakkında söyledikleri;

Onu ilk tanıdığım günden şu ana kadar hiçbir şey değişmedi. Benim sevdiğim şeylerle Baekhyun'un sevdiği şeyler aynı. Birlikte spor yapıyoruz , gerçekten her şeyimiz fazla benzer. Bazen mesajlaştığımızda zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Müzik konusunda da çok konuşuyoruz. Baekhyun, her zaman benim için endişeleniyor, büyük bir abim gibi. Fazla erkeksi olan abi ama. Bana karşı biraz nazik olsan?

Baekhyun; Aynı yaşta olsakta, kendimi daha büyük hissediyorum.

Chanyeol; *Gülerek* Gerçekten de öyle. Baekhyun her şeyde iyi. Dizi, duet, film fark etmez. Ne yapıyorsa yapsın, mükemmel yapıyor. Grup aktiviteleri dışında pek konuşmuyoruz ama o her şeyde gerçekten iyi.

Baekhyun; *Güler* Teşekkür ederim. Bende sesimi Chanyeol'ün şarkılarında duymak istiyorum. Hep böyle kalalım!~

Chanbaek Moment's • TürkçeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin