Curvele manevrate de la tv (zise si asistente tv)

1.2K 81 12
                                    

Nu v-ati saturat sa nu va puteti uita la tv fara sa fiti scarbiti de o curva mai mult dezbracata de cat imbracata, cu sanii ridicati si scosi pe afara, sa nu uitam de siliconati, fundul bombat (adica momentul cand se duc la doctor sa-si bage nu stiu ce prostii in el), buze puse si date cu vopsea, gene puse, sprancene tatuate, fond de ten gletuit, pantofi cu toc si par ieftin.

Rolul lor:Stau si rad ca proastele, se implica in scandaluri ,nu stiu sa lege doua cuvinte si tot ce fac e sa se ridice inainte de pauza de publicitate si sa danseze. Dar stati! Nu orice dans! Doar nu va asteptati la coregrafii muncite,c eva artistic. Nici vorba! Sunt filmate de jos in timp ce isi leagana fundul sau de sus in timp ce isi salta sanii.

La ce credeam eu ca ajuta asistentele tv cand eram mica:

-ajuta moderatorii

-participia la discutiile din emisiuni (folosind argumente pertintente, pareri intelepte, cuvinte frumoase)

-intruchipeaza simplitatea dar cu toate acestea sunt frumoase si dau un exemplu bun telespectatorilor

-ajuta la ce mai e nevoie prin emisiune.

Ori pentru aistentele tv din ziua de azi e suficient sa fii din plastic pentru a da din cur. Si atentie! Promotie !Nu ai nevoie de facultate. Unele nu au terminat nici macar liceu! Nu te pune nimeni sa vorbesti sau sa faci ceva. Tot ce trebuie sa faci e sa iti expui "bunurile" create de esteticieni si sa iti calci demnitatea in picioare pentru a saliva niste oameni ai pesterii la voi.

De ce toate astea? Atrage publicul. Adica barbatii. Dar cu noi fetele cum ramane? Noi de ce sa ne uitam scarbite la tarfulitele astea zi de zi, seara de seara?

Suntem o tara josnica. Avem cele mai frumoase femei din lume. La concursuri internationale unde se fac topuri si de frumusete, gen Eurovision, noi castigam mereu.

Lor li se poate remarca frumusetea si fara machiajul strident si hainele minuscule. Dar, noi, preferam sa nu.Sa spuna strainii ca sunt alese ca fiind cele mai frumoase doar pentru ca se imbraca sumar. Si sa pot spune: frumoase dar panarame. Rusine!

Ce mă enervează pe mine la oameniWhere stories live. Discover now