Ask.fm

2.1K 105 12
                                    

Pe voi nu vă enervează persoanele care îşi fac cont pe ask.fm şi trimit întrebări altora (cu anonim normal să nu creadă lumea că-s disperaţi) gen:

- *intrebare inteligentă* +pui întrebarea asta celor care dau like?

Şi dacă primeşti o întrebare amărâtă ce? Ai şansa să demonstrezi ce răspunsuri importante dai tu? Vai dragă. Ask.fm este pentru a raspunde la intrebari , nu pentru a da raspunsuri amuzante.

-pui o poză cu tine care nu e pe facebook? pui ''întrebarea'' asta celor care dau like?

WTF! Vrei să pui o poză pune-o nu e nevoie să pui pe cineva să te roage să pui ca să zică lumea că eşti mare frumuseţe şi îţi cer fanii poze.

-dai 20 de aprecieri celor care apreciază aici?

Adică ce? Persoana respectivă se alege cu 10 fomişti care se hrănesc din like-uri la postarea respectivă, like-urile nu-i folosesc, şi mai pierde şi timpul să dea alte 200, pentru ce? Un like=100 de lei? Aşa mai ziceam şi eu...

-dai părere celor care dau like?

Apoi când cineva îşi spune părerea:

-Vai di mini si di mini ce anonimi frustraţi. Nu mai scap de ei.

Atuni de ce nu dezactivezi opţiunea de pus întrebări pentru anonimi? Ah, lasă-mă să ghicesc, pentru aceia care îţi spun cu anonim ''Ce frumoasă eşti'' (adică momentul în care îţi pui întrebări singură cu anonim normal). Penibil!!!!

Sau dacă tot cerşeşti întrebări de ce dracu' nu răspunzi normal? Dai răspunsuri la mişto să vadă lumea ce valoros eşti. Sau:

-Dacă vrei să stii cauta-mă pe privat.

Dacă voia să te caute pe privat nu dădea cu anonim şi te căuta din prima, şi dacă zici că răspunzi la orice, răspunde aici, în văzul lumii.

Cam asta mă enervează pe mine la ask.fm şi toţi fraierii de acolo. Pe voi ce vă enervează? Ah şi dacă aveţi propuneri pentru următorul capitol sunt bine venite. Mulţumesc.

Ce mă enervează pe mine la oameniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum