Va poate enerva orice inafara de mama

1.4K 116 9
                                    

Ne enervează prietenii, străinii, chestiile pe care le vedem zi de zi, obiectele, ne putem enerva din mii de motive chiar daca stim ca poate ne afectează sănătatea. Dar nu e bine să ne enervăm pe mama orice ar fi.

Nu e de acord să luaţi o bluză-poate vede ceva în neregulă la bluza aceea şi hei, în ziua de azi vezi sute de modele de bluze într-un singur magazin, iar într-un mall sunt zeci de magazine, deci, nu se sfârşeşte lumea. Sinceră să fiu poate că şi eu am procedat aşa vreodata...Mi-am luat o bluză sau o pereche de pantaloni pentru că îmi plăcea cum arată , dar am uitat-o în dulap cu lunile pentru că nu îmi venea bine sau mă strângea. Ops.

Nu e de acord să mergeţi undeva-poate vrea să vă protejeze de ceva, poate crede că ceva nu ar merge bine. Dacă mama voastră vă spune că merge undeva şi vi se pare periculos voi aţi lăsa-o să meargă?

Nu trebuie să vă enervaţi pe ea .Dacă într-o zi s-ar întampla ceva? V-aţi imagina cum ar fi viaţa voastră? Cine ar mai avea grijă de voi, cine v-ar ajuta mereu cu mâncarea, curăţenia când sunteţi prea ocupaţi cu şcoala sau nu aveţi chef. De sărbători pentru cine v-aţi mai uita de cele mai minunate cadouri? Cine ar merge la doctor cu voi si ar avea grijă de voi cand sunteti bolnavi sau stati prin spitale? Cui i-aţi spune când aţi avea nevoie de ceva? Viaţa ar fi de nesuportat asta e sigur. Încercaţi să nu o mai supăraţi şi să nu vă mai enervaţi când nu vă lasă undeva sau să faceţi ceva. Şi voi aţi enervat-o poate cu multe, dar nu a băgat de seamă pentru că vă iubeşte.

Ce mă enervează pe mine la oameniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum