Love you goodbye

176 9 0
                                    

~ Melia's synsvinkel ~
Ligger mig ned, tuder øjnene ud, jeg ved ikke men jeg er skide sur på lige selv. Niall han prøver jo bare at være en god ven, men han forstår det bare ikke, det kan godt være at de er bedste venner, men jeg kender Louis på en helt anden måde end Niall.

Åbner øjnene en lille smule, kigger direkte op i loftet, jeg er hjemme, men hvordan?
Emilie kommer ind med et trist udtryk i øjnene, "Hey Emilie" siger jeg stille, "Du må virkelig undskyld Melia, jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, du græder øjnene ud hver dag, og jeg føler bare at jeg ikke hjælper dig, at jeg er en lorte veninde, jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre" græder hun.
"Men Emilie du hjælper meget mere end du skal, du skal på ingen måde tænkte sådan om dig selv, uanset hvor sur jeg bliver på dig, vil du aldrig være en lorte veninde, du er den bedste, jeg ønsker mig ingen anden veninde end dig!" Jeg kan mærke en tåre bliver til to, to bliver til mange. "Nej Melia lad være med at græd, så kan jeg slet ikke klare det" græder hun, jeg stiller mig op, går hen og krammer hende, hun hulker, jeg kan mærke min skulder bliver våd, men jeg er ligeglad. "Kom, så finder vi is frem og sætter en film på" siger jeg og løsner mig fra krammet.

True LoveWhere stories live. Discover now