BÖLÜM 9

76.6K 5.8K 517
                                    


————————

Maç boyunca arkamı dönmeden dayanabilecek iradeye sahip miydim ben? Hayır. Fakat X'in, X olması hoşuma gidiyordu şüphesiz. Kafam karışmıştı.''Neyin var oğlum senin? Maç başlayacak şimdi, odaklansana. Sen böyle maç izlemezdin, bir sorun yok değil mi?'' Ellerimi savuşturarak '' Yok yok! '' diye bağırdım sesimi duyurabilmek adına.Taha elinde tuttuğu bayrakla bana söylenmeye devam ederken , ben arkamı dönmemek için adeta kendimle savaşıyordum.

Ve dönmemeye karar verdim.

X haklıydı. Böylesi daha heyecan vericiydi. Ki benim gibi bir geberik, hayatında her daim ihtiyaç duyardı heyecana. Bu nedenle telefonumu çıkardım ve kalabalığın arasında yerime sinerek X'le olan sohbete girdim.

Gönderilen: X Kişisi
'' Kabul lan ibibik. Kabul ediyorum anasını satayım. Kim olduğunu deli gibi merak ediyorum ama böylesi daha şey olacak... Heyecanlı! ''

#

Maç neredeyse bitmek üzereydi. Tam 80 dakikadır boynumu dahi kıpırdatmamıştım. Maça odaklanmaya çalışıyordum fakat arkamda hissettiğim her hareket, heyecandan deliye dönmeme ve bedenimin daha çok kasılmasına neden oluyordu. Kalbimin deli gibi attığı sıralarda gol yemiştik mesela. Küfürler havada uçuşurken benim düşündüğüm tek şey, tam arkamdaki X Kişisi'ydi. Sanırım hayatımda heyecan yaratmaya çalışırken, adrenalin seviyemi en üst düzeylere çıkarıyordum fark etmeden. Yoksa hata mı ediyordum?

'' Hay sikeyim! Kalk Eylem kalk. Kavga gürültü çıkmadan gidelim bir an önce. ''

Taha'ya itiraz etmeden ayaklanırken kalabalığın arasında yürümeye başladım. Çıkış kapısının önüne geldiğimizde ellerimi cebime soktum ve telefonumun orada olmadığını fark ettim. Aniden Taha'ya dönerken çatık kaşlarımla konuştum. '' Telefonum yok! '' Taha gürültüden olsa gerek ne dediğimi anlayamazken kulağına doğru yaklaştım ve tekrar bağırdım. ''Telefonum yok diyorum! '' Ne dediğimi ancak anlamış olacak ki yere doğru bakınmaya başladı. '' Şimdi buluruz. Sen burada bekle , ben oturduğumuz yere bakıp geliyorum! '' diye bağırarak benden uzaklaştığında , 'tamam' demeye bile fırsat bulamamıştım.

Olduğum yerde Taha'yı beklerken birinin öküz gibi çarpmasıyla kendimi yerde buldum. Tam küfretmeye hazırlanmıştım ki kucağıma düşen şeyde irkildim birden. '' Telefonum... '' dedim fısıldarcasına. Ayağa kalkarak etrafıma bakındım hemen. '' X? '' diye bağırdım etrafa doğru fakat tahmin edersiniz ki kimseden tepki gelmedi. O kadar gürültü vardı ki muhtemelen duymamışlardı sesimi zaten.

'' Bulmuşsun?! '' diye bağırarak yanıma gelen Taha'nın nefes nefese haline acıdım bir an için. Bu olayı ondan saklamakla iyi bok yiyordum, evet. '' Biri geldi mi senin yanına? '' diye sordu bir anda kaşlarını çatarak. Telaşlı hali merakımı uyandırırken '' Kim gelecekti ki yanıma? '' diye sordum. ''Biri geleceğinden değil. Yalnız bıraktım ya hani, sarkan falan olmuştur anlamında sordum. Neyse, hadi gidelim.'' Üzerinde durmadım. Şu an telefonumun kucağıma aniden düşmüş olması , üzerinde durulacak asıl konuydu. Ve telefonum arka arkaya üç kez titredi.

Gönderen: X Kişisi
'' Bir daha telefonunu kaybetme. Sana ulaşabilmem için bu şey gerekli, biliyorsun. ''
'' Sana çarptığım için de özür dilerim. Canını acıtmadım umarım. ''
'' Bu arada kokun... Sanırım 'sen krizi' geçiriyorum Eylem. ''

X KİŞİSİ (TAMAMLANDI) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin