Chapter 37

1.5K 111 8
                                    

Trošku úchylná časť 😂

Neskôr Louis a Harry spoločne sedeli na gauči u Harryho doma a pozerali film. Aj tak obaja vnímali len prítomnosť toho druhého. Mali toľko vecí, ktoré by chceli povedať tomu druhému, ale báli sa. Nakoniec ticho prerušil Louis.

„Tak dlho som chcel byť pri tebe, Harry." šepne Louis. Harry sa na neho otočí. Louis využije príležitosť a pobozká ho. Chvíľu nereaguje a po chvíli začne spolupracovať. Dlho a vášnivo sa bozkávajú, dokým neprerušia bozk kvôli nedostatku kyslíku. Oprú si o seba čelá.

„Milujem ťa." šepnú narovnako a zasmejú sa tomu. „Prespíš u mňa?" pozrie Harry Louisovi do očí. „Rád." usmeje sa. Louis by klamal, ak by povedal, že si nepredstavoval seba a Harryho nahých v posteli ako sa milujú. A klamal by aj Harry, keby povedal, že nič také si od prespania nesľuboval.

Ale nechcel nič zbytočne urýchliť. Síce jeho rodičia nebudú pár dní doma, pretože si išli užiť výročie a jeho sestra je u priateľa ale...napriek tomu všetkému sa bál, že sa niečo pokazí.

„Budem spať na gauči." pozrie Louisovi do očí. „V žiadnom prípade." krúti hlavou Louis. „Gauč je pohodlný." namieta Harry. „Som rád, že ti vyhovuje aj gauč, zlato. Ale myslel som si, že ti bude pohodlnejšia posteľ." mrkne na Harryho. „Ugh...ale nemôžem spať s tebou."

„Nebudeme spolu spať. Budeme len pri sebe ležať." vyplazí jazyk. „Alebo TY budeš spať a JA sa budem kochať pohľadom na toho sexy roztomilého kučeravca." zasmeje sa.„Na tvojho." podotkne kučeravý. „Presne tak...môj sexy roztomilý kučeravec." na Louisovej tvári sa usadí veľký úsmev. „Máš tu nejaké veci?"

„Záleží na tom, či smiem spať vedľa teba nahý." mrkne na Harryho. „Uhm...nemôžeš." krúti hlavou. „Tak tu tie veci nemám." mykne plecami menší. „Nejaké ti požičiam." „O tvoje nohavičky nemám záujem...pokiaľ by si ich nemal na sebe ty, to by som bral." premeria si Harryho. „Hneď som tu." postaví sa Harry. „Kde ideš?" chytí ho za ruku Loui. „Na toaletu." šepne Harry a odíde.

Louis na chvíľu zavrie oči a nechá voľnú cestu svojej predstavivosti. Rád si predstavuje veci, ktoré by najradšej v blízkej budúcnosti splnil alebo videl. Želal si vidieť Harryho v krajkovanom spodnom prádle ohnutého cez najbližšiu vec. Taktiež chcel aby mu Harry spravil striptíz. Dokonca by mu nevadilo pomilovať sa s Harrym. Jemne a pomaly. Nežne a s láskou.

Vyruší ho Harryho príchod. Pohľad presunie na neho, no čo však uvidí, mu vyrazí dych.

----------------
13+ bude možno nabudúce :')
Časť venujem Honey2122 hahaha

Kik| L.S. ✔️Where stories live. Discover now