Chapter 26

2K 180 25
                                    

,,Áno?" zachraptí Harry a Louis zamrzne. ,,Kto tam je?" spýta sa Harry, keď nikto neodpovedá. ,,Ehm...Ahoj Harry." pípne Louis. ,,Tu som ja, Louis." dodá. ,,Louis!" zakričí radostne zelenooký. ,,Z kadiaľ máš moje číslo?" spýta sa nechápavo. ,,No...Od Nialla." povie nervózne Louis. Nikdy nečakal, že Harryho hlas bude tak nádherný. ,,Budem musieť toho škriatka zabiť." povie Harry a obaja sa zasmejú.

„Vadí ti, že som ti zavolal? Ak áno, tak povedz a ja to vypnem alebo to vypni ty." trasie sa modrookému hlas a cíti ako mu pomaly stekajú slzy po tvári. „Nevadí mi to, Lou. Naopak, rád počujem tvoj hlas." povie nežne kučeravý a starší vzlykne. „Neplač, Loui. Nie kvôli mne." povie smutne Harry. „P-prepáč." vydá zo seba Louis. „Nemám ti čo prepáčiť. Mám ťa rád." povie. *Omnoho viac, ako si myslíš* pomysli si Harry.

„Aj ja teba." povie smutne Louis. „Prečo tak smutne, Loui?" spýta sa ho Harry. „Môžem si požičať notebook, Boo?" vtrhne do izby Lottie. „Boo?!" zasmeje sa Harry. „Oh...ty s niekým voláš? Kto to je?" vyzvedá, keď započuje kučeravcov hlas. „Kamarát a pokojne si zober notebook." povie rozpačito Louis. Lottie si zoberie notebook a odíde von z izby.

„Aké je heslo?" spýta sa. „Princezná Harrietka." povie modrooký bez toho, aby si spomenul na kučeravca, ktorý potichu počúva súrodenecký rozhovor. „Ehm..Nevoláš náhodou s Harrym?" spýta sa posmešne. „Ja..huh..Do riti!" zakričí. „Nechcel som ísť na to tak rýchlo ale keď mi nedáš na výber, tak dobre." ozve sa Harry. „Kapitán, ponorka je pripravená vojsť do jaskyne." zasmeje sa Harry a Louis sa začervená. „Harry!" okríkne ho. „To si nechaj na večer, zlatko." povie provokatívne.

A tak spolu dvaja chlapci prevolali deň a večer až sa nakoniec zobudili vďaka pádu a kriku od modrookého bruneta, ktorý spadol a buchol si hlavu. Samozrejme Harry ako správny kamarát nedokázal pochytiť dych od toľkého smiechu...

------------

Časť venujem LuciaDarasova23 :)

Kik| L.S. ✔️Where stories live. Discover now