6.Kapitola

5.5K 255 2
                                    


    V chatce bylo útulno, vybalila jsem si kufr a jen se válela na posteli. Ostatní se šli někam projít, takže jsem tu měla celkem klid. Dneska jsme měli odpočinkový den. Měli jsme dorazit až na večeři. Čekala jsem že tenhle tábor bude jiný, čekala jsem nějaký místo kde budeme zavřený a budou nám dávat rozkazy, ale tohle bylo opravdu jiný...líbilo se mi to.

   "Stello!" ozvalo se z venku. Vstala jsem a šla se podívat k oknu kdo tam je. Byli to moji noví spolubydlící.

"Co je?" zeptala jsem se.

 " Pojď dolů" řekla Lucy. "Fajn" odpověděla jsem a už jsem si pelášila po schodech za nima.

"Musíme ti něco ukázat" ušklíbl se Dam a chytl mě za ruku. táhl mě někam za tábor a já šla poslušně za ním. Byli jsme někde uprostřed lesa kde byla jen samá zeleň. 

"Co tady děláme?" zeptala jsem se a a nadzvedla jsem jedno obočí. Koukla jsem se po ostatních který měli na tváři nebezpečně vypadající úšklebek. Dam se najednou sehnul a za něco zatáhnul. Otevřel se poklop. pobídl mě abych šla jako první. Scházela jsem pomalu schody, až jsem došla s ostatními do velké místnosti. Po zemi byli poházený deky, polštáře a nějaký alkohol. Na nich sedělo pár lidí. Poznala jsem mezi ostatními jednu tvář, seděl tam ten kluk co jsem ho vykoupala, hah.

Znovu jsem se rozhlédla a zjistila jsem, že jako jediná stojím, tak jsem se rychle posadila mezi ostatní.

 "Bude se hrát flaška?"... ano to byla jediná otázka co mě teď napadla...sedím tu s naprosto neznámejma lidma, není tu ani jeden vedoucí, nevím ani kde jsem a já se zeptám na tohle...

" Jop." odpověděl Matt a zachechtal se nad mojí otázkou, všimla jsem si že se zachechtali všichni...no super... pěkně ses tu ukázala Kinley..

Máme tu další kapitolu! doufám že se líbila :D Snažím se teďka vydávat častěji :D tak snad to vyjde! 

Samozřejmě nezapomeňte napsat nějaký pěkný koment a určitě na votes :)) moc to potěší!

Kačabkaxoxo



Letní TáborKde žijí příběhy. Začni objevovat