~Sorry, but it's true~

2.9K 298 121
                                    

Μαγδαλενα: Δεν με εχασες, επειδη ποτε δεν με ειχες.

Του ειπα και απομακρυνθηκα απο κοντα του.

Τζεισον: Τιι; Λενα...
Μαγδαλενα: Αυτο που ακουσες! Ξες δεν μπορεσες να με κανεις να σε ερωτευτω, δεν μπορεσες να με πληγωσεις επειδη ησουν και θα εισαι ενα τεραστιο μηδεν στην ζωη μου.
Πιστευες πως σου έχω συγχωρέσει ολα αυτα που μου εκανες εσυ και η μαλακισμενη σου παρεα; Ποτε δεν τα ξεχασα. Το μονο που καταφερνατε με ολες αυτες τις προσβολες σας ηταν να σας μισω ολο και πιο πολυ.
Τζεισον: Μα.. νομιζα πως..
Μαγδαλενα: Νομιζες τι; Οτι σε αγαπουσα; Οτι σε ερωτευτηκα; Χαχα βαλε να δουλεψει το μυαλο σου λιγο! Ποιος θα αγαπουσε αυτον που τον εκανε να μισει την ιδια του την ζωη; Ποιος;
Ποτε δεν σε αγαπησα! Ολα ηταν ενα τεράστιο ψεμα. Ετσι ακριβως οπως επαιζες εσυ μαζι μου, ετσι ακριβως έπαιξα και εγω μαζι σου. Και γαμωτο αμα δεν εστελνε ο Ζακ το μηνυμα θα σε εκανα να μισησεις την ζωη σου χιλιες φορες περισσότερο απο οτι μισησα εγω την δικη μου.
Τζεισον: Δεν ειναι αληθεια! ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΣ! ΤΟ ΈΝΟΙΩΘΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΦΙΛΙ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΒΛΕΜΜΑ... ΑΜΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΘΩ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ... ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΕΝΑ.. ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ! Με πληγωνεις...
Μαγδαλενα: Ώστε σε πληγώνει εε;; Πονας...
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΝΕΣΑ ΕΓΩ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΊΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΑΤΕ! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΑΜΩΤΟ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Η ΑΝΑΣΦΆΛΕΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΆΨΩ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΙΣΩ ΤΖΕΙΣΟΝ ΣΤΙΟΎΑΡΤ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ!
ΜΟΥ ΛΕΣ "ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΣ"....
ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ;; ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΣΑΙ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΘΕ, ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΣΟΥΝ;

Η καρδια μου πήγε να σπασει σε χιλιαδες κομματια οταν του τα ελεγα. Με κοιτουσε με αυτο το χαμένο βλεμμα που μου σπαραζε την ψυχη..
Θεε μου δάκρυσε.. Πραγματικα με αγαπάει... Αλλα πρεπει να καταλάβει πως ένοιωσα εγω εκεινη την περιοδο. Δεν μπορούσα να του τα συγχωρέσω τοσο απλα.
Ειχα υποσχεθεί πως θα επερνα εκδίκηση και αυτο ακριβως κανω αυτην την στιγμη.

Τζεισον: Ξερω οτι με αγαπας Λένα, και εσυ το γνωριζεις πολυ καλα! Αλλα η υπερηφάνεια σου σε έχει περιβάλει. Σε εχει παγιδεψει στα τειχοι της και σε κανει οτι θελει..
Δεν μπορουμε να αρχίσουμε απο την αρχη;
Εγω μπορω να τα ξεχασω ολα, εσυ μπορείς Λενα;;

I'm the Player now (Υπο διόρθωση)Where stories live. Discover now