=Teklif=

1.7K 101 208
                                    

Liar yazar  ha? Kalbim çooook kırıldı ;( .


''Neden bu kadar gerginsin, Potter?'' Harry sesin geldiği yere dönünce ağaçda oturan Draco ve sırtını Draco'nun göğüsüne yaslamış bir şekilde oturan Luith'i gördü. ''Babam ve ben bir iddaya girdik! Bence bu turnuvada on dakikadan fazla dayanamayacaksın!''  Draco ağaçtan atladıktan sonra Luith'i de belinden kavrayarak ağaçtan indirdi. ''Babam bana katılmıyor. Ona göre beş dakikada işin bitecek.'' Draco'nun bu sözüyle Luith, Blaise, Crabbe ve Goyle gülmeye başladı. ''Sen ne dersin, prenses?'' Draco, Luith'e döndü.


''Biliyorsun ki her zaman seninle aynı fikirde olmuşumdur ama bu sefer babandan tarafım.'' Luith masumca cevap verdi. Draco, Luith'in bu haline gülümseyerek kolunu Luith'in beline sardı.

''BABANIN NE DÜŞÜNDÜĞÜ UMRUMDA BİLE DEĞİL, MALFOY!'' Harry sinirle Draco'yu ittirdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''BABANIN NE DÜŞÜNDÜĞÜ UMRUMDA BİLE DEĞİL, MALFOY!'' Harry sinirle Draco'yu ittirdi. ''O, aşağılık ve kötü birisi. Sende zavallının tekisin!'' Harry tüm sinirini Draco'dan çıkarmaya devam ediyordu ama ikilinin fark etmediği bir şey vardı. Harry'nin Draco'yu ittirmesi Luith'in yere düşmesine neden olmuştu.


''Draco!'' Luith'in sesi ile ikili bakışlarını yere düşmüş olan Luith'e çevirdi.


Draco hızla Luith'in önünde eğilirken Harry'de korkmuştu. Sonuçta Luith'in neler yapabileceğini biliyordu. ''Be-Ben özür dilerim. Luith-'' Harry, Luith'in sinirden koyulaşmış gözlerini görünce sustu. ''Tamam. Gidiyorum.'' Harry gitmek için tam arkasını dönmüştü ki Draco sinirle yerinden kalkarak asasını çıkarttı.


''HAYIR! YAPAMAZSIN, EVLAT!'' Draco bir an bir dağ gelinciğine dönüştü. Luith neler olduğuna şaşırmış bir halde bakarken Blaise'de Luith'in kalkmasında yardımcı oldu. ''Birinin sırtı dönükken büyü yapmayı gösteririm sana!'' Deli Göz Moody topallayarak Draco'ya yaklaştı ve asasını sallayarak Draco'nun havada dönmesine neden oldu. ''Seni kokmuş, korkak, işe yaramaz, sırttan vuran-''


''Profesör Moody!'' Profesör McGonnagal telaşla geldi. ''N-Ne yapıyorsunuz?''

 ''N-Ne yapıyorsunuz?''

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Power StruggleWhere stories live. Discover now