=Düello=

1.5K 96 20
                                    

''SLYTHERIN BİR GOL DAHA ATTI!'' Jordon'ın sesi sahanın her yanında duyuldu. ''GRYFFINDOR'U DOKSANA OTUZ YENİYORLAR!''

''EVET! EVET!'' Flint, Draco ve Luith mutlulukla üçlü bir şekilde uçtular.

Luith, Harry'nin üzerinden uçarken rastgele yapmışcasına elindeki sopasını salladı. Luith bir an süpürgesinin üzerinde durarak seyircilere baktı. Öğretmenlerin oturduğu bölüme baktığında Draco'nun babasını gördü. Lucius, Luith'e etkilendiğini belli eden bir bakış attıktan sonra Luith maça tekrar odaklandı.

''İyi misin, yara kafa?'' Draco, Harry'nin biraz daha üstünde durarak sordu. Harry kafasına doğru gelen Bludger'dan başını eğerek kurtuldu.

''Dikkat et, Harry!'' Oliver farkında olmadan Harry ve Bludger'ın arasında durdu.

''Wood, dikkat et!'' Harry'nin bağrışları boşunaydı çünkü Bludger çoktan Oliver için tehlikeli bir şekilde yakındı. Bludger, Oliver'ın süpürgesine çarparak Oliver'ın yere düşmesine neden oldu. Bludger tekrardan Harry'nin peşine takıldı.

Bludger çarpttığı her yeri yıkıyordu. Bir Bludger'ın sadece tek bir kişiye takılıp kalması normal değildi. Harry en sonunda Bludger'ın Ravenclaw binasının stadına çarpmasını sağlayarak kurtulmuştu. ''Bale antremanı mı yapıyorsun, Potter?''

Luith sinirle Draco'ya baktı. Snitch tam dibinde duruyordu ama o hala Harry ile dalga geçme peşindeydi. ''DRACO!'' Draco, Luith'e tepki veremeden Bludger geri döndü. Önce Harry'nin kafasının üzerinden sonra da korkmuş olan Draco'nun kafasının üzerinden geçtti.

Harry, Draco'nun arkasında duran Snitch'e odaklanarak Draco'nun arkasına gitti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Harry, Draco'nun arkasında duran Snitch'e odaklanarak Draco'nun arkasına gitti. ''ŞU LANET BLUDGERLAR'A SAHİP ÇIK!'' Draco, Harry'nin peşinden gitmeden önce Luith'e bağırdı.

''SANKİ BEN KONTROL EDİYORUM ONLARI!!'' Luith sinirine hakim olmaya çalışarak maça odaklanmaya başladı.

Draco sert bir şekilde Harry'e omuz atarak Harry'i ittirdi ve kendisi Snitch'in peşinden gitmeye başladı. Snitch'in sahanın altına girmesiyle Draco ve Harry'de onu takip etti. Bludger, Harry'i burda da bulmuştu. Arkasında olan Harry'i fark eden Draco dikkatini Snitch'den ayırdı. ''BENİ ASLA YAKALAYAMAZSIN, POTTER!'' Harry nasıl başardıysa süpürgesinin hızlandırarak Draco'nun önüne geçti. Bu sefer Bludger, Draco'ya yakındı. Bu durumdan hoşlanmayan Draco, Harry'e yetişti. İki Arayıcı, Colin'in yanından geçerek Colin'in güzel bir fotoğraf çekmesini sağladı.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Power StruggleWhere stories live. Discover now