To snad ne.....

25 0 0
                                    

*Úterý*

Ráno jsem se vzbudila a vyděšená jsem se podívala vedle sebe byl tam Péta, měl na mě nohu a ruku okolo mého pasu byl kouzelný tak straně roztomilej, to snad ne já ho zase miluju ne.. !!! když jsem sebou při tom uvědomění cukla vzbudil se "Promin neovládám se" řekl..   do pokoje vtrhla jeho  mamka se slovy "snídaně! a Eri dáš si kafe ??" "Ano děkuju" odpověděla jsem.   Nasnídali jsme se a on navrhl že půjdeme ven a tak jsem souhlasila.  Šli jsme po městě a povídali jsme si pak řekl že by bylo fajn jít do parku sednout si do altánku a tak jsem opět souhlasila je tam krásný výhled.  Šli jsme tam na lavičce tam byla hromádka bílé lístky z květu růže usmála jsem se a nadšeně se podívala na Péti "Podivej se pod ně" řekl byla tam obálka a řekl at si jí otevřu až večer okolo 21:00h doma "Dobře" řekla jsem nadšeně.   "A to není vše" řekl  a ukázal mi lístky do CinemaCity na film Docktor Strenge, začala jsem jásat jelikož miluju marvel. A tak jsme si ještě šli dát domu oběd a jeli taramvaji k Plaze, vešli jsme do CinemaCity a koupili si popcorn a colu vzali 3D brýle a šli si sednout. Za 5min začal film pozorně jsem pozorovala film, ale občas jsem zahlídla jak na mě Péta zahleděně kouká byl kouzelný. Skončil film a byl skvělý. Když jsme vyšli z kina řekla jsem že si musím koupit něco na sebe souhlasil.  Šli jsme do H§M  vzala jsem si do kabinky černé a bílé kokteilky.   Vyšla jsem se na sebe podívat ven v těch bílých  díval se na mě a měl v očích takovou tu jiskru, ale  ty bílé moc pěkně nevypadali,  ty  černý byli super !!, ale horší bylo že mi neseděli  a tak jsem si vzala -

   Vyšla jsem se na sebe podívat ven v těch bílých  díval se na mě a měl v očích takovou tu jiskru, ale  ty bílé moc pěkně nevypadali,  ty  černý byli super !!, ale horší bylo že mi neseděli  a tak jsem si vzala -

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

moc se mi ten outfit líbil a tak jsem se ho zeptala "Dobrý?"  "Dobrý?? seš nádherná" když tohle řekl začervenala jsem se.  

*Pohled Péti* (už tu dlouho nebyl co :D )

Když Eri vyšla z kabinky v tý červený sukni tak jsem nevěděl co říct byla tak nádherná jak o tom přemýšlím já ji miluju achjo a to moc ... Když už byl večer tak jsem jí nechal dopis na posteli a odešel za barák otevřela si obálku kde jsem psal : Asi sis všimla že nejsem doma a tak přijd ke kavárně kdyby mi to trvalo dlouho jdi domu.

*Můj pohled*

Přečetla jsem si dopis a vzala si na sebe ten outfit co jsem si koupila šla jsem ke dveřím a ještě  řekla že jdu ven Pétovo rodičům a pak mi došlo že jsou dneska na nějakým plese a tak jsem zavřela a šla jsem ke kavárně asi po 10min čekání mě to přestalo bavit a tak jsem dokouřila cigaretu a šla si pro kafe prodavačka se na mě divně dívala nedivím se když jsem měla po celým obličeji modřiny od Kristíny její "party", ale dala jsem si  karamelový late miluju ho. Šla jsem zase před kavárnu a ke kávě si dala ještě cigaretu, asi po dalších 12min jsem dopila dokouřila a šla teda domu. Otevřela jsem dveře a do pokoje vedla cestička ze svíček a v pokoji stál Péta s kyticí 20růží bylo to užasný. Začali mi téct slzy "Omlouvam se ti za to jak jsem ti tolikrát ublížil a hodně " řekl a podal mi kytku vzala jsem ji a z radosti mu dala pusu v tom mě hned začal líbat, ale úplně jinak než před tim tak něžně. Položila jsem kytku na stůl a on mě jemně položil na postel. Svlíkli jsme se 2prsty do mě vnikl a já mu při tom honila. zachvíli do mě vnikl bylo to užasný jiný než před tim takový něžný a zároveň vášnivý, Achjo já ho miluju.

Odhalení  E+PWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu