Návštěva **

42 0 0
                                    

(§-moje hlava)

§Vážně právě sedí u mě v kuchyni a dělam mu kafe ?? Jako vždycky jsem ho chtěla pozvat ke mě domů, ale že jako přijde a dá mi kytku?! Co s nim ta Věrka udělala? No ale libí se mi to zatím.

Tak tady to máš sedla jsem si a dala mu to kafe "Děkuju,, řekl.

Pohled Péťi :

§ Tyvole já tu Věru zabiju donutila mě abych zašel za tou krávou a co teď jako ? No třeba bych z toho mohl něco mít prostě ji ojedu a pak ji odkopnu jako každou.

Takže teď začíná ta sexuální část takže kdo to nechce číst tak se podívejte jen na poslední větu :) . :

Můj pohled:

Asi 2 hodiny jsme si povídali. Po těch 2hodinách jsme se rozhodli že se půjdem projít a tak jsem se šla převlíct do svého pokoje.
Stálá jsem před oknem koukala ven a chtěla si sundat podprsenku když v tom cítím jak mi někdo drží za prdel a říká : "Udělám to sám,,.
Otočila jsem se a on to Péťa (nečekaně) začal mě libat a jak říkal sundal ze me to všechno (málo) co jsem na sobě mela (jen kalhoty) a ja mu to oplacela. Když už jsme byli oba vyslečený do spodního prádla tak me vzal za stehna a položil mě na postel (pořád jsme se libali) sedl si a ja mu ho kouřila a honila. Po chvíli si mě položil a sundal mi podprsenku začal mě libat na krku a udělal mi cucak.

 Po chvíli si mě položil a sundal mi podprsenku  začal mě libat na krku a udělal mi cucak

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

A pak pomalu sjížděl dolů až na (|) (<-----doufám ze to chápete :D ) A začal (|) prstit.
Za chvíli si mě zvedl posadil na sebe a uz tam byl po cca 20 minutách uz jsem nemohla skoro dejchat a tak jsem si lehla a on mi ho tam dal znovu takhle jsme to dělali ještě skoro 1hodinu. Po té hodině ho vyndal a udělám se mi na břicho.

Oblékl se a beze slova odešel.

Doufám ze se vám tu ten díl líbil po pravděnapsalo se mi to moc lehko :D
Eri☆

Odhalení  E+PKde žijí příběhy. Začni objevovat