Zbláznila jsem se !

14 0 0
                                    

《Pondělí》
Koukám  z okna a chci si zapálit jsem vynervovana a nemůžu si dát ani jednu blbou cigaretu! Pořád mi chodili zprávy od mámy nevěděla ze jsem z něj na prášky sice věděla ze jsme spolu spali, ale  neřekla jsem ji co pak udělal. Mamka by ho za to asi zabila sama ví jaký jsou kluci hajzlove taky si tím prošla ( asi mám po mámě ze věřím každýmu co se hezky tváři a má sladký kecy). Nějak jsem celou dobu přemýšlela nad tím ze těch posledních pár měsíců si mámy nevsimam a neduverujeme se jedna ty druhy jako dřív. Psala mi i Verka, Eliška a Barca.
《Úterý》
Když jsem se ráno vzbudila přišel doktor a zeptal se jestly se cítím už víc v klidu, řekla jsem ze ano a tak ke mě pustil mamku. Přišla ke mě a ja ji chtěla říct proč ale ona mě přerušila a říká "Ja už to vím zlato proč jsi mi to neřekla, did víš ze chci aby jsi byla šťastná,, a obejmula me a začali ji téct slzy následovně me taky.  Mlčela jsem a jen cítila jak me drží. Po cca 1 hodině byl oběd a tak šla mamka domu. Asi v půl 2 přišel doktor a říká znáte tuto osobu a vyslovil Verky jméno řekla jsem ze ano. Otevřel dveře a bleskově Verka vpalila dovnitř a obejmula mě "Ja te zabiju ses fakt z něj zbláznila,, řekla mi když me tiskla v náručí. "Ja uz nevím co dál,, řekla jsem ji. Nějakou dobu jsme si povídali a pak musela jít. Zase přišla psychiatricka a vyptavala se.
《Streda》
Ráno za mnou v cca 10 hodin byla Eliška.Odpoledne Mamka . A zase semnou mluvila psychiatricka.
《Ctvrtek》
Přišla za mnou Baru s tím jejím a  Ivet.K veceru u me zase byla Mamka. A zase ta psychiatricka.
《Patek》
Za mnou byla zase Verka podívat se jak na tom jsem. A zase psychiatricka😅.
《Víkend》
O víkendu nic zajímavého jen zase semnou mluvila psychiatricka. Jen v neděli se stala zajímavá věc. Kolem 3h odpoledne když u mě byla psychiatricka jsem měla návštěvu mezi dveřmi stal Petr a ja se zděšeně podívala na psych. Slušně mu řekla at jsem nechodí a on namítal, ale měl smůlu na stolku nechal kytku a prostě odešel. Psych. mi tu kytku dala a odešla byl na ní vzkaz.

"Nechci ti ublizovat  je mi to moc  líto. Vím chovám se jako bezcitnej kokot promiň  *Petr*"

Odhalení  E+PWhere stories live. Discover now