Rodiče (rodina)

68 6 0
                                    

Co se týče vietnamských rodičů. Všechny jsou stejné.

Každý 3. Čech zná vietnamce a určitě zná i jejich rodiče.
Moje rodiče: Mám k nim respekt, to znamená že vn (zkratka pro vietnamské či Vietnam) rodiče jsou schopni vás za něco "potrestat" např.: pohlavek.

Rodiče bývají v práci celý den, to aby si vydělali peníze, ne aby nám koupili věci které jsou zatraceně drahé, ale aby nás měli čím uživit. Proto chodíme rodičům pomáhat - i my jsme členem rodiny. I když je opravdu hrůza pracovat u rodičů.
Važte si svoje vn rodiče, dělají všechno- jen pro vás.

Ano, přesně tak každý rodič chce aby jejich děti se nakonec nehrabaly v popelnici ale aby se hrabaly v lidském těle (doktor).
Jenže vn rodiče to mají trochu jinak.(ne všichni) Nejprve na základní škole vás začnou nutit se učit pořádně. Co dvojka to špatná známka. A později vás donutí do Gymplu.Ugh.
Chodila jsem několik měsíců ke chlápkovi kde mě učil matiku i češtinu na přijímačky. Naučila jsem se úplný ~ovno, i když některé z mých spolužáku úspěšně dali zkoušky. Tleskám.

Takže další facka. Potom to zkusíte znovu. Pokud to dáte tak OK. Pokud ne tak facka a znovu v devátý nebo, pokud se pilně učíte na základce. Můžete jít na střední.

,,sakra, je to můj život". Ano je, ale podívej co všechno pro tebe dělají ty trubko.

Nevim proč, jsem ale i docela ráda že mám vn rodiče.

Vietnam Life. × CZWhere stories live. Discover now