Bay Styles

10K 58 10
                                    

Lanet olsun, lanet olsun, lanet olsun!

Bay Styles beni odasına çağırmış!

Hayır hayır, bu hiç de iyi bir şey değil, tamam mı?

Pekala, baştan alıyorum.

Ben onun asistanıyım. Evet, aynen öyle, o seksi şeyle birlikte çalışıyorum ben! Aa, ya da, şimdiye kadar beraber çalışıyordum diyelim. Kovulmak üzereyim. Yani, geçen gün toplantıyı mahvetmemi ve daha sonra da Bay Styles' ın üstüne kahve dökmemi saymazsanız kovulmak için hiçbir sebebim yok. Ama beni durup dururken odasına çağırmasının başka ne anlamı olabilir ki?

Giydiğim kısa eteği düzeltip göğüs dekoltesi olan sondan iki düğmesini açık bıraktığım gömleğe de çeki düzen verdikten sonra Bay Styles' ın odasına kalbim güm güm atarak ilerlemeye başladım. Hem bu kadar karamsar olmaya ne gerek vardı sanki? Belki de beni sadece kahve istemek için çağırmıştı? Ah lanet olsun, kahve dedikçe aklıma pantolonuna boca ettiğim nescafe geliyor, kapatalım bu konuyu.

İki kez tıklayıp kapıyı açtım ve üstündeki gömlekle aşırı seksi olan patronuma bakmaya başladım. "Oturmayacak mısın Becca?" Boğuk sesini duyunca ürperdim ama ona belli etmemeye çalışarak gülümseyip koltuklardan birine yerleştim.

BAY STYLES' IN GÖRÜŞÜNDEN

Tek kelimeyle seksi.

Karşı koyamıyorum ona. Her gördüğümde lanet olası s.kim sertleşiyor ve kalkıyor.

Bana bakışlarından endişeli olduğunu anlayabiliyordum. Sanki ona kötü bir haber verecekmişim gibi bakıyordu ama hayır, onu sadece ihtiyaçlarım için çağırmıştım.

"Becca, sakinleş tatlım. Senden tek istediğim, pantolonuma dökülmüş olan çay lekesini silmen. Az önce döktüm ve bir türlü çıkaramadım. Aklıma ilk sen geldin, ben de seni çağırdım. Gel ve bana yardım et."

Her kelimem onu tahrik ediyordu, bunu görebiliyordum. Ve bunu seviyordum. Beni istemesini, onu becermem için yanıp tutuşmasını seviyordum.

BECCANIN GÖRÜŞÜNDEN

Ne? Bu kadar mıydı yani? Kovulmuyor muydum? Ah, Tanrıya şükür.

Yerimden yavaşça kalkıp masadaki ıslak mendilden bir tane aldım ve Bay Stylesın koltuğunun yanına gittim.

Hadi canım! Çayı nereye döktüğünü bilmek ister misiniz? Aletinin olduğu yere!

"Sanırım pantolonun üstünden çıkmaz bu leke, ha? Çıkarmamı ister misin?" Ne ne ne? Hayır, yani evet, ama hayır! Eğer önümde soyunursa üstüne atlayabilirdim, ciddiyim yapardım bunu. Ama bu fırsatı da bir daha ele geçirmem çok zor olurdu, bu yüzden en mantıklı cevabı verdim. "Aa, evet, çıkarsanız daha iyi olur Bay Styles."

Pantolununun beni deli edecek bir yavaşlıkta çıkardıktan sonra kalkmış s.kini görmemle bacak aramda bir sızı hissettim. Ne yani, o da beni mi istiyordu? Yok canım, ne alakası var? O benim patronum böyle şeyler düşünmemeliyim.

Islak mendili elime aldım ve boxerının üstünden malum bölgesine yavaşça sürmeye başladım. Hareketlerim gittikçe sertleşiyordu, elimde olan bir şey değildi, onu istiyordum. Boğuk bir sesle inlediğini duyunca kafamı kaldırıp seksi patronuma baktım. Başını geriye yatırmış, gözlerini kapatmış inliyordu. Durduğumu anlayınca gözlerini açtı ve elimi alıp aletinin üstüne yerleştirdi.

"İşine devam et Becca." dediğinde ona itiraz etmedim ve ıslak mendili kenara bırakıp sadece elimle ovmaya başladım aletini. "Böyle daha iyi olur diye düşündüm efendim. " dedim seksi olduğunu düşündüğüm bir tonla. "Lanet olsun, aah, beni delirtiyorsun, ah...." Beni duymuyordu bile, inlemekle ve sekse dair ayıp şeyler fısıldamakla mesguldü. Birkaç dakika sonra boxerının ucunu tutup yavaş yavaş aşağıya çekmeye başladı. "Yala. Em. Ağzınla yapabileceğin her haltı yap işte. "

Boxerını tamamen çıkardım ve karşımdaki kalkmış kocaman şeye bakakaldım. Hepsini ağzıma almam imkânsızdı. "Beğendin mi aşkım? Hepsini yalamanı istiyorum. Sonra sana bir ödül verebilirim. " dedi gülümseyerek. Yapacak bir şey yoktu, yavaş yavaş dudaklarımı yaklaştırdım, öpmeye başladım. Inlemelerini duydukça sertleşiyordum. Yalamaya ve git gel yapmaya başladım. "Ahh... Sen çok iyi bir sürtüksün bebeğim.... Ohh, daha çok.. Sakın durma, hepsini al..." Hem inliyor hem de kafamı kendisine bastırıyordu. Ama daha fazlasını almam çok zordu, çok büyüktü. Yine de aldım ve ısırıp yalamaya devam ettim.

Birkaç dakika sonra boşaldı ve beni  kaldırıp masaya doğru domalttı. Göğüslerim masayla bütünleşmişti. Zaten kısa olan eteğimi hızla yırtıp kenara attı ve ben daha ne olduğunu anlamadan içime girdi. Bir çığlık patlattım. "Seni küçük fahişe, bağırma. Seni öyle nir becereceğim ki, haftalarca yürüyemeyeceksin bebeğim." Beb inlemeye devam ederken o beni masaya yatırdı ve üstüme çıktı. "Ve en sevdiğim bölüm. Söyle bakalım, göğüslerin kaç beden?" Hiç tereddütsüz hemen cevap verdim. "90." "Siktir. Onları becereceğim."

Gömleğimi yırtıp sütyenimin üstünden taşan göğüslerimi okşamaya başladı aynı zamanda aletini bacaklarıma sürtmeye devam ediyordu. Sütyenimi yırtarcasına çıkarıp göğüslerimi yoğurmaya başladı. Uçlarını çekiyor ve inlememi sağlıyordu. Bir eliyle yoğurmaya devam ederken diğerini ağzına aldı ve emmeye başladı. Arada ısırıyor ve çığlık atmamı sağlıyordu. Uçlarını ağzıyla çekiyor ve beni delirtiyordu.

Biraz sonra göğüslerimi bırakıp vajinama indi. Dayanamıyordum artık. "Becer beni." diye istemsizce inlemeye başladığımda göğsüme tokat attı. "Bana Bay Styles diyeceksin. Anlaşıldı mı?" "Evet Bay Styles. Lütfen, sizi içimde hissetmek istiyorum, ah.." Ağzını vajinama getirdi ve diliyle beni becermeye başladı. Arada ım, oh gibi sesler çıkararak beni daha çok tahrik ediyordu.

Ben boşaldıktan sonra beni kaldırdı ve koltuğa oturup at sürermiş gibi beni de kucağına oturttu. "Daha önce ata bindin mi?" "Hayır Bay Styles." "O zaman şimdi bineceksin güzellik." dedikten hemen sonra aletini içime doğru itti ve ben de sanki at sürüyormuş gibi üstünde zıplamaya başladım. Onun gözü sallanan göğüslerimdeydi. Bir süre sonra göğüslerimi sıkmaya, yalamaya, öpmeye başladı. Ikimizin inlemeleri birbirine karışıyordu.

Ta ki, kapı çalana kadar..








Merhabalaar... Şunu söylemek istiyorum öncelikle, hepinizden çok özür dilerim. Yani ne olursa olsun bir bölümü bu kadar uzun süre sonra yayınlamak çok gıcık bir durumdur, biliyorum. Aslında şöyle bir şey var, ben tamamen yazmayı bırakmayı düşünüyordum. Ama nedense sonra kararım değişti ve bu bölümü çevirmeye karar verdim. Umarım bana çok kızgın değilsinizdir. Sizi çok seviyoruum :)

Bir sonraki bölüm 100 vote 5  yorum olduğunda gelecektir, sevgiler :)

Ünlü Fanfic Çevirileri(Plus Eighteen)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin