XXXVI

223 11 0
                                    

Melody

Ik wordt meegesleurd naar een stoel en daarop vastgebonden. "Dus... jij bent Melody." Ik wil wat zeggen maar er zit tape voor mijn mond. "Je kan geen kant meer op.. Er is niemand die je hoort. En je vriendje kan ook niks meer doen. Je bent van mij nu." Ik voel tranen op komen.. Waar heb ik dit aan verdiend?

Justin 

Het idee dat Mel niet in veiligheid is vreselijk.. "Waarom heb je er ons bij betrokken Ryan?" Ryan zucht.. "Heb ik niet.. Zoals ik al zei Mr X weet alles." "Maar hoe is het allemaal zo gekomen dan.." Ryan zucht weer.. "Dat is een lang verhaal."

~Ryan's flashback~

"Anna.. doe dit niet alsjeblieft, ik smeek het je." Ze geeft mij een kus op de wang. "Ik moet dit doen.." Ze haalt diep adem en even lijkt de wereld stil te staan.. Mijn vriendin.. van een brug afgesprongen omdat ze bedreigd werd.. 

*2 dagen later*

*text message*

onbekend nummer: hey man, ik heb een goede deal voor je. 10.000 euro kan allemaal voor jou zijn als je naar dit adres komt: Rosenburgweg 234A en vraag naar Alex. 

Normaal ben ik niet dom en reageer ik niet maar iets in mij zegt dat ik dit moet doen. Diezelfde dag ben ik nog naar het adres gegaan en gevraagd naar Alex. Alex was mijn leeftijd, blond haar en hij leek heel erg op Anna. 

"Kom binnen Ryan, ik verwachtte je al." Ik aarzel maar ga dan toch naar binnen.  

"Duss.. Wat doe ik hier eigenlijk?" Hij zegt niets en schuift een koffer naar mij toe. "Maak het open als je me niet gelooft." Ik maak de koffer niet open.. Na 5 minuten stil te hebben gezeten doet hij toch eindelijk zijn mond open om meer te zeggen dan één zin. 

"Wij vertrouwen elkaar wel, dat is duidelijk. Anna was mijn kleine zusje en ik weet hoe zwaar je het hebt gehad met het verlies. Dat heb ik ook, vandaar dit geld. Het is afkomstig van Mr X, maar er is wel iets wat je moet doen om dit te kunnen verdienen." Ik knik aarzelend. "Oke? Maar wat zou ik moeten doen dan?" "Dat merk je nog wel, maar onthoud: Mr X ziet alles." En met dat gezegd te hebben liep hij weg.

Met een raar gevoel loop ik weer  naar huis. Wat is er in vredesnaam allemaal gebeurd net?

~Einde flashback~

"Dus als ik het goed begrijp.. Jij hebt 10.000 euro gekregen van ene Mr X maar in ruil daarvoor moest je wat terug doen, wat je niet hebt gedaan?" Hij knikt en ik schud mijn hoofd. "Ryan, WAAROM BEN JE NAAR DIE FREAKIN ALEX GEGAAN DAT HAD JE GEWOON NIET MOETEN DOEN."


"Ik weet het Justin, ik weet niet wat mij bezielde toen maar nu ze Mel hebben meegenomen voel ik mij erg schuldig. Ik heb geen flauw idee wat we nu moeten." Ik weet niet wat er gebeurde maar opeens schoot me iets te binnen. "RYAN IK HEB HET, wat als Alex Mr X is, ik bedoel in zijn naam zit een X, waarom zou het niet kunnen?" ik zie Ryan heel lang nadenken. "Maar waarom zou hij Mel willen meenemen als hij naar mij zoekt?" "Das wel weer waar, pff ik hoop maar dat Mel veilig is, ik mis haar zo erg." 


 Melody

"Melody?" Ik herken die stem heel erg maar ik weet niet meer waarvan. "Ja?" zeg ik maar terug. "Ik ben het.. Alex.." Het is dat we in het donker zitten maar mijn ogen worden groot. "A-Alex, ben jij het echt?!" "Ja ik ben het, in levende lijve." "Maar.. Maar je was toch vermist geraakt?" "Dat ben ik ook, Mr X heeft me net als jij hier in deze kamer gedumpt.." Ik voel weer tranen opkomen. "Wat doe ik hier eigenlijk? Weet jij het Alex?" 

"Helaas weet ik het wel, Ryan heeft ooit een deal gekregen waarbij hij 10.000 euro zou krijgen omdat Anna niet meer leefde, dat klinkt trouwens als de meest rare deal maargoed. Hij moest daarvoor zijn vriendschap met Justin verbreken en drie keer raden, dat deed hij niet. Mr X stond voor zn deur en ze begonnen te vechten. Uiteindelijk is Ryan er met het geld vandoor gegaan maar Mr X heeft hem eigenlijk altijd achtervolgd en probeert hem nu kapot te maken."  Ik begin te huilen.. "Waarom.. Waarom ik." "shhh het komt goed." zegt Alex om mij te kalmeren, maar het werkt niet echt.. Ik weet niet of ik Justin Ryan en Amber ooit nog ga zien in mijn leven en die gedachte maakt me bang..


-----------------------------

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA goedeavond dames en heren!

Ik ben weer helemaal terug en ga deze vakantie zoveel mogelijk proberen te uploaden om dit verhaal af te ronden (duurt tot 28 augustus) het moet lukken want ik ga maar tot 40 hoofdstukken soooyeaahh 


Xx 

Marit


Justin (Drew) Bieber. Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu