IV

608 25 4
                                    

Drew (Justin)
Ik zie per dag veel meisjes maar er is geen één zo mooi  als zij: Melody. Alleen wat ze niet weet is dat ik eigenlijk een wereldwijde superster ben en geen Drew heet maar Justin Drew Bieber, maar iedereen noemt me Justin Bieber of JB. Ik wil het haar wel vertellen maar ik wil niet dat ze me leuk vind omdat ik beroemd ben maar om mijn binnenkant. Ik kwam naar dit dorp omdat ik hier moeilijk herkend kan worden. Ik heb hier nog nooit opgetreden en het is een best klein dorpje ergens buiten south carolina. Over een paar maanden ga ik hier wel optreden en ik mocht van mijn manager hier alvast rondlopen. Het voelt eigenlijk best fijn om zonder bodyguards ergens rond te lopen. Zonder al die hysterische fans. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van mijn fans maar soms kunnen ze zo druk zijn dat ik er hoofdpijn van krijg. Melody moet het eigenlijk weten, wie ik ben. Maar niet nu. Nu is het nog te vroeg.

"Zo hoelang werk je hier al Mel? Mag ik je zo noemen?" 

"Al een paar maanden dus nog niet zo heel erg lang. En ja noem me maar Mel ik vind Melody toch niet zo leuk." Ze lacht. Damn wat een mooie lach. 

"Ik vind dat je wel een mooie naam hebt hoor." Ik knipoog naar haar waar ze van moet blozen. 

"Maar mijn pauze is weer voorbij." Zegt ze. "Oh dat is niet erg hoor, dat snap ik wel. Werk gaat voor leuke jongens." Ze lacht.

 "Ik geef je m'n nummer wel." Ze schrijft haar nummer op een blaadje, geeft het aan mij en loopt weer naar de kassa.


weer een klein hoofdstukje oepsiee

er komen langere aan PROMISEE :)

Xxjes 

Marit

Justin (Drew) Bieber. Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu