XVIII

411 22 0
                                    


"Mel, waarom schrijf je je niet in voor de grote Dans academie." "Maar Drew, dat is helemaal in LA gekkie. Ik kan mijn leven hier toch niet achterlaten?" "Maar wil je dan zeggen dat je hier voor altijd blijft?" Ze is stil en kijkt naar de grond. "Ik.. Ik weet het niet. Ik..." ik streel door haar haar. "Het was ook maar een ideetje omdat ik zie dat dansen je passie is, ik vind dat je daar iets mee moet doen." Ze knikt. "Ja dat weet ik Drew, je bent een lieverd. Maar eerst mijn examens." "Ja dat eerst ja. En geen stress he? als je iets niet weet gewoon aan je leraar of aan mij vragen." Ze knikt. "Zal ik doen."

{2 dagen later}

Melody

Het is Zaterdag en normaal zou ik nu gaan werken bij Starbucks maar ik heb gisteren ontslag genomen. Ik kon daar echt niet langer werken. Het grappig is dat Amber ook ontslag heeft genomen terwijl we dat niet van elkaar wisten. Iniedergeval heb ik nu meer tijd om te leren voor examens. Ugh als ik nu denk aan examens word ik gek. De afgelopen weken hebben we goed geoefend in alle lessen met verschillende oefenexamens enzovoort maar nu moet ik het toch zelf doen.

"Oke Melody CONCENTREREN. Je kan dit.. Oke we beginnen met uhmm.. Wiskunde.. Nee wacht daar ben ik slecht in.. uhm we beginnen met..." "Heey klein studentje van me.." Hoor ik ineens en ik kijk op en zie Drew staan. Oh hopelijk heeft hij mij niet hardop horen denken. "Heey Drew." Hij ziet gelijk aan me dat ik niet echt vooruit ga met leren op dit moment en hij komt naast me op de grond zitten. "Ik denk dat jij wel wat cola kan gebruiken." Ik kijk hem vragend aan. "Je weet dan wat er met me gebeurd he." Zeg ik terwijl ik probeer mijn lach in te houden. "Ja dat weet ik daarom geef ik het je." Hij haalt een blikje cola tevoorschijn. "TADAAA hij was eigenlijk voor mij maar ik geef het aan jou want je werkt zo hard." Ik moet een beetje blozen. "Aaw, i have a sweet boyfriend." De woorden die ik net zei kloppen ook echt. Ik heb ook een lieve vriend die er altijd voor me zal zijn, het maakt niet uit wat er gebeurd want onze liefde is daar sterk genoeg voor.

"Door die cola heb ik een boost gekregen maar ik snap nogsteeds niks van wiskunde, Please help me babe." "Oke oke ik zal je helpen, met welke onderwerpen heb je het meest moeite?" ik aarzel of ik het wel moet zeggen want heel veel mensen vinden dit juist heel makkelijk en ik wil niet dom overkomen. "Nou ik.. heb moeite met de stelling van pythagoras." zeg ik heel aarzelend terwijl ik een beetje naar beneden kijk want ik ben bang voor zijn reactie. Maar hij tilt mijn kin op en kijkt me recht in de ogen aan. "Ik heb daar ook moeite mee gehad maar ik kan het nu ook dus dan kan jij het ook en je hoeft je niet te schamen, want heel veel mensen hebben hier ook moeite mee. Het komt goed." Ik voel me echt helemaal smelten van binnen, Letterlijk. Hij is zo behulpzaam, en lief, en leuk, en knap. "Mel, EEY BABE BABE BABE." ik word wakker uit mijn gedachte. "Hmm?" "Waar dacht je aan?" "Aan jou.. Ik bedoel mij.. Nee wacht ik bedoel wiskunde?" Hij moet lachen. "Kom ik zal je helpen maar je moet dan wel goed luisteren naar me want anders haal je nooit je diploma." Ik knik.. Oh boy dit wordt nog wat..

_____________________

Oke dus EEN DRIEDUBBEL APPLAUS VOOR MIJ WANT 1 IK UPLOAD EINDELIJK WAT MEER, 2 HET IS NIET CLICHÉ (hoop ik) , EN 3 HET IS EINDELIJK VOOR HET EERST MEER DAN 600 WOORDEN. Nou helemaal geweldig dit .. 😂 😂 😂

verder heb ik eigenlijk totaal niks leuks te melden ofzo. Ohja ik gebruik vanaf vandaag die streepjes tussen de A/N en het verhaal zelf dat maakt het wat overzichtelijker maar dat boeide jullie waarschijnlijk geen reet.. 😂

OHJA EN IK ZAG DAT WE BIJNA BIJ DE 100 VOTES ZITTEN ILY ALL ❤️❤️❤️❤️

Stay positive < Nieuwe outro of hoe je dat ook noemt bij boeken 😂

Marit

Justin (Drew) Bieber. Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu