45

372 47 7
                                    

Tässä tämän päivän luku. Tämä on taas vaihteeksi normi luku, mutta se ei varmaankaan haittaa tai uskoisin niin ;))

Louis

Saavun Harryn ovelle ja kävelen suoraan sisään, sillä ovi ei ole lukossa. Ja koska käytännössä asun täällä, niin kaikille on kuulemma ok, että kävelen vain sisään.

"Huhuu onko täällä ketään" huhuilen.

" laitatko oven lukkoon ja tuu sit mun huoneeseen Harry huutaa. Teen niin kuin tuo käskee ja saavuttuani Harryn ovelle työnnän sen kokonaan auki ja edessä olevani näky saa hengitykseni salpautumaan ja sydämeni jättää aivan sata varmasti muutaman löynnin välistä. Edessäni on nimittäin maailman seksikkäin näky. Nimittäin Harry Styles makaamassa sängyssä pelkissä boksereissa, ruusu suussa.

Harry katsoo minua odottavalla ilmeellä. Niinpä kävelen hänen luokseen otan ruusun pois tuon suusta ja viskaisen sen lattialle, alkaen suutelemaan tätä täydellistä poikaa allani. Samantien Harryn kädet löytävät paitani reunan ja vetävät valkoisen paitani pääni yli pois. Seuraavana on housujeni vuoro päätyä lattialle paitani seuraksi. Samalla kun kielemme leikkivät keskevään minun käteni löytävät tieni Harryn boksereiden alle. Harry huokaisee nautinnosta huuliani vasten. Harryn huulilta siirryn tuon kaulalle tekemään jälkeä hänen täydelliseen ihoon. Harryn kädet siirtyvät boksereideni reunalle ja vetävät ne sujuvasti pois päältäni. Teen heti perään saman Harryn boksereille ja heitän ne lattialle omieni seuraksi.

Siirryn koko ajan suudellen aleemmas Harryn keholla ja pian olen jo hänen jalkojen välissä. Otan Harryn kalun suuhuni ja alan nuolemaan sitä Harry nauttiessa tilanteesta.

" aahh Louiss, mä tuun kohta jos et lopeta"

" Voitko vaan panna muaa"    Harry sanoo nautinnon keskellä. Joten otan Harryn yöpöydän laatikosta liukuvoide purkin ja levitän sitä Harryn reijälle ja sujautan myös kondomin paikalle, jonka jälkeen varoittamatta työnnyn Harryn sisään.

"Aahh Louis"

" kovempaa"

" Louuuiisss"

" Ahh Harryyy"

" mä tuun kohta"

Pian laukeamme molemmat onnellisina. Vedän peiton päällemme ja käymme lepäämään vierekkäin.


Myöhemmin illalla

Makaamme edelleen sängyllä tosin olimme käynneet suihkussa ja pukeneet puhtaat bokserit jalkaamme. Silittelen Harryn vatsaa ja katson tuota lumoutuneena.

" vai että sellanen juttu sulla oli mielessä" sanon virnuillen.

" mua panetti ihan vitusti" Harry sanoo.

" huomasin" sanon.

" no kai nyt jokaista panettaa tässä tilanteessa ja sitä paitsi eihän me olla pantu ikuisuuteen. Viime joskus silloin mun alku raskaus aikana" Harry sanoo.

" joo totta, olihan siitä aikaa, mutta eikös seksi oo aina parempaa kun on pidempi tauko" sanon.

" pojat tuletteko iltapallelle" Harryn äiti huutaa.

" joo me tullaan" Harry vastaa.

" no eiköhän mennä" sanon ja painan pusun Harryn poskelle.

" joo mennään" Harry sanoo.

Larry TextWhere stories live. Discover now