16

1K 80 8
                                    

Harry: missä oot?

Louis: oon 15min päässä teillä. Sori oon vähän myöhässä

Harry: ei se haittaa :)

Louis pimpottaa ovikelloa hermostuneena. Ei mene kauan kuin Harry avaa sen. Pojat vaihtavat nopean suudelman ennen kuin Harry laskee Louisin eteiseen riisumaan ulkovaatteet. Pojat lähtevät kävelemään peremmälle ja pian Louis näkee edessään erittäin viehättävän naisen ja todella sievän nuoren naisen alun.

" hei rouva Styles" Louis sanoo varasti ja esittelee itsensä. Harry ei voi olla hymyilemättä vieressä, sillä onhan tuon poikaystävä todella suloinen kun on niin hermostunut ja ujo. Harry ei nimittäin olisi voinut uskoa näkevänsä muuten niin reippaasta pojasta tätä puolta.

" hei, hauska tavata Louis. Ja sano minua vain Anneksi" Harryn äiti sanoo. Gemma esittelee vielä itsensä ja sitten he kaikki neljä siirtyvät keittiöön syömään. Harry vain hymyilee Louisille ja kuiskaa nopeasti tuon korvaa " hyvinhän se meni"

Erittäin herkullisen päivällisen jälkeen he kaikki istuvat olohuoneessa ja pelaavat yhdessä monopolia. Kaikki on mennyt todella hyvin paitsi Harry ei ole vielä saanut kerrottua, että Louis on hänen poikaystävänsä. Peli on päättynyt ja Gemma oli voittanut sen. Harry yskäisee pienestä, jotta saa kaikkien huomiot ja pian kaikki tuijottavat häntä kysyvästi.

"Tuota noin. Kun sanoin, että Louis on ystäväni, niin eihän ole tai on hän sitäkin, mutta siis, tuota noin me siis" Harry yrittää sanoa asiansa, mutta se tuntuu vaikeelta.

"Niin kulta" Anne sanoo.

" me siis olemme enempi kuin pelkkiä kavereita" Harry saa viimein sanotuksi.

" tarkoitatko siis, että te" Anne ei kerkeä sanoa lausetta loppuun kun Harry on jo sanonut reippaammin " me seurustellaan" Harry katsoo pelokkaana äitinsä ja siskonsa reaktiota.

"Harry kulta se on okei. En minä sinua tuomitse. Sitä paitsi osasin kyllä odottaa, et sinä koskaan ennen ole halunnut tuoda ystäviäsi meille näytille" Anne sanoo hymyillen. Pian he kaikki neljä ovat löytävät itsensä halaamasta toisiaan.

Kertokaa mitä tykkäätte tästä, että kirjoitin ei kenenkään näkökulmasta siis ulkopuolisen näkökulmasta

Larry TextΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα