İmanlı Girl and Boy

232 17 15
                                    

zayn ve harry benim için kavga ediyorlardı  

'' yapma harry çok günah'' dedim. Harry sudan yeni .çıkmış bir kelaynak gibi kaslarını öpüyordu.Zayn'ın ona geçirdiği iman dolu yumrukla kendine geldi.  

'' Şu abdestli halimle bana küfrettirme pis kafir .'' 

'' Abdestin bozuldu artık bir kafirsin hadi küfürlerimizi paylaşalım.'' diye bağırdı zayn. Aslan gibi kükremeye .çalışan bir maymun gibiydi. Harry bilardocu ismail gibi kollarını sıvayıp Zayn'a sert bir yumruk attı.  

'' Yapmayın, eylemeyin günah hiç caiz değil. Cehenneme gideceksiniz.'' 

beni dinlemiyorlar ve birbirlerine yumruk atmaya devam ediyorlardı. Zayn Harry'e vurunca Harry'nin canı acıyordu ancak Harry Zayn'an vurunca Zayn'ın canı acımıyordu çünkü Zayn Müslüman. Benim için kavga eden su aygırlarına benziyorlardı. Onlara çok kızmıştım. Arkamı dönüp koşarak sınıfa gittim. Her daim nurlu olmamı sağlayacak bir sıra bulup oturdum. Zayn tıpkı bad boi İsmail gibi içeri girip yer arayan bir öküz gibi tek tek sıralara baktı. Benim yanımın boş olduğunu görünce pek de caiz olmayan bir şekilde güldükten sonra içinden ilahi okuyarak yanıma geldi. 

'' Selamın aleyküm kezban kardeş'' deyip elini kalbine koyup başını tıpkı bir borozan gibi yere eğdi. Ben de mümine bir kız gibi yüzümü türbanımla kapatıp caiz bir şekilde gülümsedim. Hoca sınıfa girip bize baktı.  

'' Sizi kafirler sınavlarınız yine düşük. bu gidişle gidebileceğiniz tek üniversite yüksek cehennem akademisi.!'' Zayn hocanın söylediklerine karşı gözlerini devirdi.hoca Zayn'ı gördü ve işaret edip kaşlarını kutsal kitap şekline soktu. Aman Allah'ım bu adam ne kadar  

imanlı boi'du. ''Zaynn!!!!!'' diye kükredi hoca.  

'' İlk defa 93 aldın çok şaşırdım.'' 

Zayn gözlerinden iman fırlayan nurlu bir bakış atıp havalı bir şekilde tesbih çekmeye başladı.  

''Şaka mı?'' dedi iman dolu bir sesle. 

'' tabiki şaka otur 23'' dedi hoca. 

Zayn tesbihini çekmeyi bırakıp yerine oturdu.  

'' Üzülme Zayn iman gücüyle hepimiz imam olacağız Allah'ın izniyle.'' 

''Senin için kafir bile olurum.'' Bu söz beni utandırmıştı. Hoca sınav notlarını okumaya devam ediyordu.  

'' Evet tembel sınıf notlarınızı duydunuz Allah'a nasıl hesap vereceksiniz.'' diye gürledi hoca. tıpkı bir su aygırı gibiydi.  

'' Allah'a vereceğimiz hesaba karışma mübarek.'' 

'' Zayn sus!!''e gürledi hoca. 

'' Ben mi konuştum?'' 

'' Yok ebem konuştu.'' 

Bunun üstüne sınıf 

'' Hocam sizin ebeniz geçen hafta ölmemiş miydi? Hatta izin alıp gelmemiştiniz. bize yalan mı söylediniz hocaaa!!!!! Bu şartlar altında ilişkimizi yürütemeyiz.'' 

Zilimiz ilahi şeklinde çalarken Zayn futbolcu İsmail Abinin gol sevincindeki gibi ayağa kalktı. Şeytan taşlamaya giden bir mübarek gibi sınıftan çıktı. Onun bu peygamber böceği tavırları beni benden alıyordu. Din kitaplarımı sıranın latına dizerken elime diken batmasıyla çığlık attım.  

'' Oh my mübarek! Ne arıyor bu güller burada. '' Güllerin üzerindeki yazı tam bir kafir yazısıydı.  

'' çıkışta benimle şadırvanın altında buluş seni mübarek seni.'' 

imden geldiğini anlamak zor değildi. Bu kesinlikle Zayn'dandı çünkü zayn müslüman. Ama Zayn sınıfa geldiğinde hiç çaktırmadı. Çünkü Zayn müslüman. Bu mübarek rol yapabiliyor.

Okul çıkışında Zayn'a göz kırptım. 

Senin gönderdiğini biliyorum. '' diye fısıldadım. 

'' Yürü git kezo senin gibi bir kafire neden bakayım?'' 

Kendimi taşlanan bir şeytan gibi hissediyordum. Bu laf benim mümine kalbimi çok kırmıştı. O kadar depresyona girmiştim ki bıyıklarımı bile kestirebilirdim hatta daha da ileri gidip kaşımın ortasını bile aldırabilirdim. Ama bir kafir için kendimi değiştiremem. Ben Allah'ın boş zamanında özene bezene yaratıp dünyaya saldığı bir melek gibydim. Çantamı alıp sağ ayağımla sınıftan çıkarken kısık sesle besmele çektim. Camiye doğru ilerlerken şadırvanın yanında arkası dönük biri beni bekliyordu.

Eveeet derslerde bu hikayeyi yazmaya başladık ve bu yüzden dersler eğlencelileşti. Evet biraz garip kelimeler kullanıyo olabiliriz ama okuyucularımızı çokı seviyoruz. Boş verin oyları falan yha

Günah ÜçgeniWhere stories live. Discover now