Ik keek hem aan en werd smoor verliefd.

18 1 1
                                    

Ondertussen ben ik al 2 dagen bij Frederikke het is zo leuk. Ik mocht hem helpen met alles. Hij begrijpt me zoals geen ander.

22:00 in de avond
Ik lig gezellig in de zetel een netflix serie te kijken. Opeens hoor ik iemand in het huis komen. "Jowwww back at homee!" Roept de persoon. Ik dacht eventjes wie is dat? Ik draaide men hoofd en het was Frederikke. Hij ploft bij me neer op de bank. "Heey sunshine" en knipoogt naar me. Ik ruik dat hij gedronken heeft. "Waar was je?" Vroeg ik nieuwschierig. "Bij een vriend van me." Lacht hij hard. Opeens zoent hij me. Ik vind hem wel leuk maar niet hoe hij nu doet. Hij begint me soort van te betasten. "Kun je stoppen?" Vraag ik onrustig. Hij blijft aan me komen. Opeens stopt hij. "Wait baby ik ga wat halen. Loop niet weg." Zegt hij wiegelend. Ik vond hem zo eng op dat moment. Ik besloot om Jai een berichtje te sturen.

Joline: Jai kun je me komen ophalen?
Ik krijg direct een berichtje terug.
Jai: ik heb geen tijd. Sorry zus x
Joline: het is belangerijk! Ik ben bij iemand en die persoon bevalt me niet.
Jai: ik laat een vriend van me je komen ophalen. X

Dan komt Frederikke terug. Ik steek snel mn gsm weg. Hij komt weer naast me zitten. Hij heeft iets vast. Ik kijk naar hem en zeg "wat heb je in je hand? Wat ben je van plan?" Hij kijkt me grijnzend aan en begint me weer vollop te kussen. Opeens gaat de deurbel. Hij gaat rechtop staan en doet de deur open. Er stond een jongen voor de deur en geeft hem een vuist. "Ik ben Samuel een vriend van Jai. Ik moest je komen halen?" Zegt hij alzof hij een maraton heeft gelopen. Ik keek hem aan en werd smoor verliefd.

Twins ft/ Jai WoworWo Geschichten leben. Entdecke jetzt