Uhmm? Wie ben je? Kan ik je helpen?

31 0 0
                                    

6 maanden later

Ik heb niets meer gehoord na dat ene vreemde paketje dat voor mijn voordeur staat. Het leek wel of die persoon die me stalkt weg is foetchie,gone. Tot op een moment.

"Joline liefje kun je even melk gaan halen bij de boer!" Roept mijn moeder vanuit de keuken. Niet fijn als je lekker ligt te slapen. Ik draai mijn ogen en sta op. Al snel doe ik mijn kleren aan. 5 minuten bezig te zijn ga ik naar beneden om mijn fiets. "Wacht hier heb je 6 euro voor de melk." Lacht ze. Ik grijns even en ga naar mijn fiets. Ik instaleer mijn fiets en hoppa daar ga ik.
Eenmaal aangekomen zie ik Frederikke de zoon van de boer. "Heey schoonheid melk nodig?" Lacht hij. "Ja graag 2 dozen" bloos ik. Ok ok ik vind hem best leuk. Shhtt verder met het verhaal. :) "Hier heb je je melk." Zegt hij en geeft mijn melk. "Wat is mijn schuld?" En laat hem mijn geld zien. "Het is gratis. Ik reken het wel af." En hij knipoogt naar me. Ik stap terug naar mijn fiets en ben weer vertrokken.

"Back home!" Roep ik als ik in de huiskamer binnenkom. Er is niemand thuis. Ik ga naar de koelkast en laat de melk in de koelkast. Ik zie een briefje op de koelkast geplakt. Liefje, ik ben even naar een oude vriend van mij. Het zal een halfuurje duren. Gr mamie x
"YESS" roep ik en plof in de zetel met een pakje ships.
Opeens gaat mijn deurbel. Ik ga naar mijn voordeur.
"Uhmm? Wie ben je? Kan ik je helpen?" Kijk ik raar.
"Ik ben.."

Word vervolgd....

Twins ft/ Jai WoworWhere stories live. Discover now