-5-

1.5K 51 3
                                    

Medyada: Arya Karsı
Bölüm şarkısı: Linkin Park-Numb

İyi okumalar...

İnsanlardan korkar olmuştum o günden sonra. O gününün üstünden tam tamına 1 hafta geçmişti. Ne bir mesaj gelmişti ne de o direğin altında dikilen bir adam. Sokakdan geçen herkes den korkuyordum artık, o olma olasılığı yüzünden. Benimle ilgili inşallah sadece bizim aramızdaki lakabı biliyordur. Diye düşünüp balkona çıktım ve yere oturarak dizüstü bilgisayarımın üstünde duran eşyaları kenara koyup bilgesayarımı açtım ve Kore dizilerinden The Heirs'i açıp izlemeye başladım. 

Yaklaşık yarım saattir dizi izliyordum en güzel yerindeyken gelen bildirim sesiyle irkilerek telefonuma baktım.  O ola bilir miydi? Belki de bizim kızlardan biri atmıştır hevesiyle açtım, açtım açmasına ama gördüğüm mesajla korkmaya başlamıştım.

Bilinmeyen numara

Dışarıdaki insanlardan fellik fellik kaçtığını görmediğimi mi zannediyorsun?  İnsanlardan kaçma ufaklık karşına çıkacak değilim ama seni izlemiyorum dersemde yalan olur.

Hızla bilgesayarı kenara koyup karşıya baktım yine o direğin altına yaslanmış simsiyah giyinmiş bir vaziyetde yüzündeki siyah maskesiyle bana bakıyodu. Telefonunda bir şeyler yapıp ekranını kapattığında telefonumun mesaj bildirim sesi kulaklarıma doldu.  Hızla kafamı eğip telefonuma baktım.

Bilinmeyen numara

Beni özlediğini zannediyorum Arya Melis Karsı. Ah evet ikinci ismini biliyorum cimcime. Bu arada giydiğin şort Mardin gibi bir yerde olmaz git değiştir.

O kim oluyoda bana emir vere biliyo. Sinirle kafamı kaldırıp direğin oraya baktığımda hala ordaydı. Demirlerden hafif eğilip bağırmaya başladım.

"Sen kimsin de bana emir vere biliyorsun godoş."   Kafasını iki kere sağa sola sallayıp telefonuna baktı.  Bir müdet sonra telefonumun bildirim sesi tekrar kulaklarıma doldu.  Telefonuma baktım yeniden.

Bilinmeyen numara

Bana bağırma derim cimcime. Her şeyini biliyorum ve bunları dışa vurmaktan hiç çekinmem. Bu arada dikkat et seni kurtlar kapacak.

Kafamı yeniden kaldırdığımda yerinde değildi. Ne demeye çalışmıştı? Ne kurdu?  Ne kapması?

Simirle ayağımı yere vurup yerdeki eşyallarımı almadan içeriye odama girdim ve terasa çıkan pencereyi kapatıp yatağımın üstüne kendimi attım. Bu günümün içine ettiği için bay bilinmeyene minnetlerimi küfürlü bir şekilde içimden sayarken uyku bedenimi ele geçiriyodu. Direnmeye gerek duymadan kendimi uykuya bıraktım.

..........

"Kızım, hadi kalk yavrum kaç saattir uyuyosun." kualklarıma dolan annemin sesiyle hafifce gözlerimi araladım.  Mardin'e geldiğimizden beri çok fazla konuşmamıştık. Eski benliğime dönmüştüm ama çok fazla konuşmuyordum.

"Kalktım anne." Annem gülümseyerek yatağımın kenarına oturdu.

"Kızım seninle önemli bir şey konuşmalıyım." Hadi bakalım yine başlıyoruz.

"Dinliyorum." dik bir şekilde yatağımın başlağına yaslanıp kollarımı bağladım.

"Nasıl söyliyceğimi bilmiyorum tatlım."

Yalnız Masal Where stories live. Discover now