-Tanıtımlar-

4.4K 80 3
                                    

-Tanıtım-

Kimin dediği değil ne dediği önemlidir. Kuma olarak ben nasıl seçilirim? Aklım almıyo. Ben okuyup meslek sahibi olmak isterken şimdi kuma olarak Acarın ağası Mert ağaya verilecektim. Annemin dedikleri hala daha kulaklarımda çınlıyor.

"Mert ağaya kuma olrak verileceksin."

-Karakterleri Tanıma-

Mert Uyar

Ahmet ağanın oğlu Mert ağa İstanbulda üniversitesini bitirip geldiğinde evlendirilir. Ağalık vazifesi olarak erkek evlat vermesi gerekmektedir fakat karısına bir kere bile dokunmamıştır. Onun gönlünde İstanbulda gördüğü ve tanışıp görüştüğü kızdadır. Okulun pley boyu.

 Okulun pley boyu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Arya Karsı

İstanbul'da doğup büyümüş fakat babaannesi İstanbula gelemediği için onlar Mardin'e davet edip Mardin'de yaşamalarını istemiş. Babası annesine söz geçiremediği için kabul edip Mardin'e taşınmışlar. İstanbul üniversitesine açıktan devam etmek zorunda kalmış bir senesi kaldığı için sıkıntı yapmayarak kabul etmiştir. Okulun popiler kızı.

 Okulun popiler kızı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Merhaba arkadaşlar. Yine sizlerin karşısında yeni bir kitaplayım. Güzel olacağını umuyorum. Diğer kitaplarımdan farklı bir şey ortaya çıkıcak bunu baştan söylemek istiyorum. İnşallah beğenirsiniz. İlk bölümü yakında yayınlarım diğerlerinden daha fazla olucak kelimelerim. İnşallah sizleri sıkmam ve okumaktan keyif alacağınız bir kitap yazarım..

Yorumlarınızı bekliyorum. Sizce nasıl bir şey olmamlı? Sizin yazdığınız şeyleri dikkate alacağım ve dediğiniz şeylere uyumlu bir kitap yazacağım. Şimdiden iyi okumalar...😊😊😊

Yalnız Masal Where stories live. Discover now