Capitolul 1

1.7K 174 22
                                    

CAPITOLUL 1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

CAPITOLUL 1


18 Aprilie 2016

Anna tremura din toate încheieturile și încerca cu greu să se încălzească, suflându-și aer cald în palme și frecându-le frenetic până simțea că îi iau foc. S-a ghemuit mai bine în mijlocul patului gigantic și a strâns plapuma la piept, suspinând. Jimin nu era deloc atent la ea. De când venise, nu-i aruncase nici măcar o privire deoarece era ocupat — cu ea.

Buzele lui sărutau o altă floare. Una drăguță și acum vie, dar care urma să fie ofilită din cauza mâinilor lui otrăvitoare care-i cercetau flămând corpul zvelt și frumos curbat. Sărmana fată nici măcar nu observase bruneta care stătea ghemuită în pat. Era prea vrăjită de vorbele dulci și de aspectul de înger al lui Jimin.

Privea. Anna privea cum Jimin îi frământa gâtul fetei cu sărutări suave și cum îi alinta corpul cu atingeri pe care numai ea trebuia să le simtă. Ceea ce o consola era faptul că Jimin o îndruma pe fata cu părul ușor violet spre iad, dar și că după ce se termina tot, Jimin s-ar fi întors la ea.

O împingea spre partea întunecată și sângerie a acestei camere, fără ca ea să bănuiască nimic.

—Juna...

Anna a făcut o griașă, acoperindu-și urechiile cu perna. Detesta numele ei. Era deja a doua fată pe săptămâna aceasta pe care Jimin o aducea. Prima rezistase numai patru zile. În ultima zi de viață, fata îi spusese lui Anna că-și dorise să fie în locul ei — Anna nu a spus nimic când auzise aceste cuvinte. O lăsase să-și dea duhul liniștită și mai apoi i-a închis ochii, strigându-l pe Jimin.

Jimin fusese furios deoarece își mai pierduse încă o artă. Anna îl lăsase să-și verse furia pe lucrurile din jur, chiar și pe corpul inert al fetei. Îl distrusese — îi rupsese o mână și îi tăiase stomacul, lăsând la iveală organele omenești. Anna nu putea suporta imaginea din fața ei, așa că s-a dus să aprinde o lumânare. Îi era milă de fata aceea deoarece era mai tânără decât ea și văzuse la televizor cum părinții ei o căutau cu disperare. Părinții Annei renunțase la ea. Cinci ani fără niciun semn? Probabil ei credeau că este deja moartă.

Bruneta avea mereu câte o lumânare pentru fetele care mureau în locul acesta. O numea Lumânarea Morții. Mereu prefera ca acea lumânare să fie roșie deoarece se asorta cu această cameră. Totul era roșu de diferite tonuri. Roșu deschis, roșu închis, chiar și roșu sângeriu — mai ales în partea specială de cameră a lui Jimin.  

Roșu Sângeriu → park jiminWhere stories live. Discover now