Chapter III.

962 54 14
                                    

Naruto šel směrem, kudy zapadá slunce, jeho dlouhé a štíhlé nohy už dávali zjevně najevo, že by si zasloužily odpočinek.
Žaludek mu zaskučel a z klukových rtů vyšel povzdech. Jeho oči prohlédly okolí, zastavily se na nedalekém majestátním stromě, ke kterému se svižným krokem rozešel.
Strom byl obrovský jeho koruna byla sytě zelená a větve se zdály tak silné, že by jedna větev unesla i deset lidí.

Naruto soustředil svou chakru do svých chodidel a vyšlapal si to po kmeni stromu k jedné vyhlídnuté a schované větvi. Posadil se pohodlně a vytáhl si ze svého ošuntělého batohu menší svačinu, kterou předtím zabalil z domova, než se vydal na cestu.

Po lehkém naplnění jeho hladově-bolavého žaludku se Naruto pohodlně, jak jen to šlo, položil na široké a dlouhé větvi a s myšlenkami na jednu organizaci se propadnul do říše snů.

Blonďákovo spánek byl přerušen zpěvem ptáků a světlo, které pronikalo korunou stromu mu nepříjemně svítilo do obličeje.
Naruto otevřel oči a hned zalitoval, přímé světlo ho donutilo zamžourat a blonďatý chlapec zaskučel.
Porozhlédl se po okolí zda na něho nečíhá nebezpečí a po chvilce rozhlížení a usoudění, že v jeho okolí nikdo není Naruto vstal a seskočil se svým batohem, z větve stromu.

Jeho nohy ho nesli ke skále, která byla schovaná a ne moc dobře vidět.
I přes to, že byl den, světlo do krajiny plnou stromu nesahalo a stíny majestatátnícth korun stromů zakrývaly skálu.

Kluk s modrými oči si povzdechl a rozešel se ke tajemné skále. Jeho oči i uši byli nastražené v případě nepříjemnosti, že se v okolí budou nacházet nepřátele.

Černovlasý kluk se stejně černými oči se rozešel od budovy, ve které sídlí Hokage.
Myšlenky mu ubíhali k blonďatému chlapci, který nebyl k nalezení v listové vesnici.
Sasukeho byl otráven myšlenkou, že ani neví, kde se onen blonďák nachází a že jejich mise je ho najít a přivést zpět, nevěděl, jak dlouho bude trvat tahle mise ale byl si jistý, že mu zrovna dvakrát příjemná nebude.

Po cestě ke svému bydlišti se rozloučil se svými dvěma společníky s pokývnutím hlavy a neslyšitelným "Hm" se rozešel ke svému bytu.

Chlapec s havraními vlasy došel před dveře svého domova a po odemčení dveří se rozešel do koupelny, kde se nacházel sprchový kout, toaleta a menší umyvadlo se zrcadlem.
Jeho oči padli na odraz v zrcadle a po chvíli zkoumání, zavrtěl hlavou a přetáhnul si tričko přes hlavu, které hodil do koše na prádlo, do kterého posléze letěl i zbytek jeho oblečení.

Vstoupil do sprchového koutu a otočením kohoutku se na něj pustila horká voda, která při kontaktu se studenějším vzduchem, vytvářela v místnosti páru.

Po umytí jeho svalnatějšího těla, vyšel ze sprchy a automaticky obtočil ručník kolem svého pasu, z úst mu vyšel lehký povzdech a rozešel se ke skříni, ze které si vytáhl kraťasy na spaní a spodní prádlo, v rychlosti se převlékl a došušil své havraní vlasy.
Jeho tělo došlo k pohodlné posteli a lehkým plácnutím do měkké matrace, po chvíli se ponořil do bezesného spánku.

Ráno ho probudily paprsky, které svítily přes okno a Sasuke zaskučel nad náhlým bolestivým světlem, které zasáhli jeho onyxové oči.
Jeho tělo se protáhlo a on s lehkým vyhoupnutím se postavil na nohy, došel do koupelny, kde spáchal ranní hygienu a mířil si to do menší kuchyně, kde si po chvíli vybral svojí snídani, došel k lednici, ze které vyndal vejce a přešel k plotně, na kterou dal pánev s trochou oleje, na pánev přendal rýži, kterou již měl předvařenou a přidal k ní dvě vejce, které smíchal s rýží a trochou sójové omáčky.

Po snídani si začal balit věci do svého batohu, nějaké oblečení, trochu jídla a vodu.
Po zkontrolování, že má vše potřebné se rozešel ke vchodovým dveřím a jeho nohy ho nesly k majestátní vstupní bráně Konohy.

Dorazil na místo setkání a při pohledu za něj, uviděl růžovovlasou dívku, která na něj z dálky mávala. Povzdechl si než dívka došla až k němu a doufal, že jejich sensei tu bude co nejdřív i přes to, že měl své pochyby.

Zatímco černovlasý chlapec s růžovovlasou dívkou čekali na svého učitele, se Naruto ocitl nepříjemné situaci.
Jeho zrak spočinul na osobě, která stála před ním pár metrů, osoba byla oblečená v dlouhém plášti s červenými obláčky a Naruto hned věděl, z jaké organizace tato osoba je, nastražil své smysly.

Osoba před ním měla stejně havraní vlasy jako kluk, který byl v jeho týmu 7. Narutem proběhl mráz a nenápadně se oklepal. Osoba v plášti mu pokynula k tomu, aby se rozešel a po jeho boku se vydali do temné jeskyně, kde se nejspíš nacházelo sídlo tajemné organizace, která nese název Akatsuki.

Procházeli temnými uličkami skály až došli do místnosti, která vypadala jako kancelář.
Osoba vedle něj se rozešla ke stolu, který byl uprostřed místnosti a za ním seděla osoba, která nejspíš tuto organizaci vedla.

"Naruto Uzumaki." Řekl muž, který obýval židli za stolem. Blonďák si ho prohlédl a zjistil, že jeho celý obličej obývalo několik piercingů a jeho vlasy měli křiklavě oranžovou barvu.
Naruto nad svým jménem se ušklíbl a nadzvednul obočí.
"Naruto, rád tě poznávám, mé jméno je Pain a osoba, která je vedle tebe je Itachi Uchiha." Naruta pohled se stočil k osobě, která stála vedle něj a lehce se zamračil.
Uchiha, stejný klan ze kterého je Sasuke, Itachi je jeho bratr, který vyvraždil celý jeho klan.
"Budeš v týmu s ním, budeš s Itachim plnit mise, pokud budeš mít dotaz obrať se buď na mě nebo na Itachiho." Modré oči se zastavily na osobě před ním a Naruto kývl hlavou, že rozumí.

Do místnosti přišel další blonďatý muž a jeho oko spočinulo na Narutovi.
Naruto pozvedl jedno obočí a věnoval mu stejný pohled.
"Tenhle kluk se má k nám přidat? Vypadá jak malé ustrašené dítě." Řekla osoba, která vstoupila do místnosti jako poslední s posměšným úšklebkem se díval na blonďáka.
"Ano, Deidaro, moc jo být tebou neprovokuji, nepotřebujeme tu mít nějaké neshody." Odpověděl mu s přímým hlasem vůdce organizace. Naruto nic neříkal, neměl potřebuje vyjadřovat se nad osobou, která dávala najevo, že umění je výbuch.

Po skončení schůzky s pár členy organizace, mu Itachi ukázal jeho pokoj, který od dnešního dne bude obývat.
S výdechem se Naruto rozešel k posteli a padnul do ní, jeho oči se začali klížit a tak se Naruto přistihl, jak upadá do říše snů.

Blonďák v AkatsukiOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz