GİRİŞ

129K 3.7K 582
                                    

19.10.2016 - Hikayenin Başlama Tarihi.

Arkadaş sitelerini hepiniz bilirsiniz...

Hepiniz bilirsiniz ama, hepiniz hayatınızın aşkının o tür sitelerden çıkacağını bilmezsiniz.

Ben de bilmiyordum. Rastgele gördüğüm bir arkadaş sitesini, daha doğrusu ASLINDA facebook anasayfasında kim ne paylaşmış diye gezerken yanlışlıkla tıkladığım arkadaş sitesini, google playden indirdim. Profil resmime bir manzara resmi koyup, hobilerimi, yaşımı, yaşadığım şehri yazdım. Hayatım boyunca bu tür sitelere üye olmamıştım o yüzden de garip bir heyecan hissediyordum. 

Üye olmuştum evet ama kimseye ne resmimi göstermeye, ne de yaşadığım semti, çalıştığım işi söylemeye niyetim vardı. Bugüne kadar hiç ilişkim olmamıştı. Kendimi çirkin buluyordum. Her ne kadar Gözde -ev arkadaşım-öyle olmadığımı söylese de onu umursamıyordum.

Anında mesajlar gelmeye başladı. Bu tür sitelerde insanlar olmadıkları biri gibi davranmayı iyi severdi. O yüzden çoğu erkek uçkurunun derdine düşmüş gibi ahlaksızca mesajlar atıyordu. Engelliyordum. Kahretsin. Uçkurunu düşünmeyen tek bir adam dahi yok muydu? 

Profilime kim bakmış diye kontrol ederken çok geçmeden O'nu gördüm. Bera! Garip bir ismi vardı. Dikkatimi çeken de ismi olmuştu aslında. Acaba ne anlama geliyordu? Profil resmi de çekici görünüyordu. Ben de onun profiline girdim baktım ve dilim tutuldu. Kalbim yerinde ters döndü ve gözlerim büyüdü. Ağzımın suları akmasın diye kalkıp peçete almamak için kendimi zor tuttum. Dünya üzerindeki en yakışıklı erkek belki de buydu. 

Hobilerinin benimkilerle aynı olması da acayip tuhaftı. Durumuna yazdığı söz bile benim yazdığım sözün aynısıydı. İkimiz de İlhan Berk'in aynı sözünü yazmıştık. 'Sana döksem içimi, beraber toplar mıyız?'

Tam o sırada mesaj geldi. O'ndandı.

"Birbirlerine bu kadar yakın kişilerin buluşması enderdir. Bizler tesadüfün, bu lütfunu tekmelemeyecek kadar zekâ gösterelim.
Sabahattin Ali."

O da neredeyse aynı bilgilerle dolu olan profilimizin akıl almaz benzerliğine şaşırmış olmalıydı. 

Mesajına cevap vermek için kıvranan parmaklarıma baktım. Küçük, zararsız bir flörtten ne çıkardı ki? 

 Küçük, zararsız bir flörtten ne çıkardı ki? 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Sanaldan Gerçeğe | TAMAMLANDI!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin