Adevarul...

297 12 2
                                    

     Toti ne intreptam spre masina , chiar vreau sa stiu acum de ce tatal meu ar fi inselat-o pe mama...paream familia perfecta: un tata iubitor , o mama care nu poate fi descrisa in cuvinte, dar se pare ca nu era totul asa roz precum credeam eu.
De la masina urmatoarea destinatie a fost autocarul cu directia Belgia . Hmm am auzit multe despre aceasta tara dar nu am avut ocazia sa o vizitez .
    
     Ajunsi la autocar , ma duc direct in baie, vestea acea m-a socat prea tare...nu vreau sa plang in fața baietilor si în acel moment baia e cel mai bun loc pentru a ma descarca.          Dupa 15 minue de cand stau acolo incep sa aud batai in usa :
   
    -Roxana , iubito esti ok? Îi recunoscusem vocea lui Liam , parea destu de ingrijorat. Totusi nu îi raspund...nu am dispozitia necesara sa port o discutie cu el.
  
    -Roxana , Roxana ! Raspunde! Esti bine?
    
     Aud din nou vocea lui dar de data asta îi raspund sec:
   
    -Da, sunt ok .
   
    -Roxana stai aici de multa vreme ...eu nu cred ca esti ok . Imi spui te rog ce s-a întamplat? Sunt tatal tau , îmi poti spune tot ce te deranjeaza.
   
     Vazand ca e chiar atat de preocupat de starea mea Normal ca e preocupat de starea ta copil idiot , e tatal tau, te iubeste mult ! Stiu ca ma iubeste ...dar as vrea sa fiu singura Roxana iesi si discuta cu el , o sa te ajute foarte mult Bine ...o sa vorbesc cu el.
   
      Ignorand alte incercari ale constiintei mele de a vorbi cu mine ma ridic si deschid usa baii. Ce vad acolo ma face sa ma amuz : era Liam cu o furculita in mana care manca o inghetata ...pentru ca da îi e frica de linguri. Ma observa , lasa inghetata jos si vine la mine direct si ma ia in brate.
   
    -Roxana ...m-ai speriat...credeam ca ai patit ceva .
   
    -Nu doar ca ...... doar ca am vrut sa fiu putin singura, am vrut sa îmi fac ordine in gaduri.
   
    -De ce ai plans? E ceva legat de Louis? Daca da îl bat rau ...îi fur morcovii !
   
    -Nu, nu ...stai calm nu e legat de Louis , e totul bine intre noi, e legat de ce am aflat de la baiatul ala. De acea vreau sa aflu cat mai repede de ce a facut tatal meu natural asta . Ca vine vorba de Louis , unde e ?
   
    -Pai e în camera unde dormim...ultima data cand am fost la el plangea.
   
    -Plangea? De ce plangea?!
   
    -Pai..era ocupat cu cantecele si cu morcovii lui si ma tot întreba unde esti, nu stiam ce sa îi spun asa ca te-am cautat, mi-am dat seama ca esti in baie si trecusera cam 45 de minute de cand m-a intrebat Louis de tine si i-am zis ca nu raspunzi ...iar el crezand ca ai fi putut sa iti faci rau a inceput sa planga.
   
    -Stai cat am stat în baie? Mie mi s-au parut doar 15 minute .
   
    -Nu draga mea...ai stat 45-50 de minute în baie si am început sa îmi fac griji si eu.
   
    -Mersi tata ,ma duc la Louis
    
      Merg in camera in care dormim toti si il vad pe Louis intors cu spatele spre usa , îl auzeam plangand...sughița , m-am apropiat mai mult de pat si am vazut ca tine poza mea in brate . Nu cred Louis ...ma faci sa plang. Ma aplec usor si îi mangai spatele cu mana , acesta initial nu are nici o reactie crezand ca e unul dintre baieti dar îl strig usor:
   
    -Morcovel...ce s-a întamplat?
    
     Se întoarce rapid , avand inca poza mea in brațe si ma privea uimit.
   
    -Roxana ?! Roxana!!! Doamne credeam ca m-ai parasit, credeam ca ai facut vreun gest prostesc si m-ai lasat singur . Esti bine ? Îmi ia mainele mele in ale lui si verifica încheieturile...avand in vedere ca am lipsit atat de mult îl înteleg.
   
    -Sunt bine, aveam nevoie doar de un moment singura . Sunt bine iubirea mea ! Mi-a spus Liam ca ai început sa plangi , îti promit acum ca nu o sa fac nici un semn pe mana mea  cat timp sunt cu tine . Nu am de ce sa le fac , te iubeac mult morcoveață !
 
      -Si eu te iubesc îngeraș ! Spune asta si ma saruta lung.

================================

     A trecut ceva timp ....mai exact 3 saptamani , totul între mine si Louis e din ce în ce mai bine. Ieri turneul s-a terminat oficial, am vazut o multime de tari si orase . Liam m-a obligat practic sa îmi cumpar haine din cateva țari dar tot el le-a platit si pentru asta l-am amenintat cu o lingura ....saracutul a tras o sperietura zdravana atunci...tin minte ca l-m alergat prin autocar cu lingura si el timp ca ultima fetita. Ingorand toate astea Liam mi-a amintit ca toti trebuie sa mergem sa vedem seiful acela ...sa vadem daca putem gasi ceva in el care ne-ar putea ajuta .

================================

     Iata-ne acum în fața sediului politiei din cartierul în care locuiam inainte de incident. Cand eram în orfelinat directoarea m-a anuntat ca a primit un telefon de la un ploitist in care spunea ca a mai gasit ceva in casa , daca vreau pot sa merg sa le iau oricand si uite-ma aici dupa atat de mult timp incercand sa recuperez acele obiecte gasite. Intru impreuna cu baietii în sectie si un politist ma întampina:
   
    -Buna ziua , va pot ajuta cu ceva?
   
    -Buna ziua domnule politist...am fost anunata ca ati mai gasit cateva obiecte in cazul Anderson ...stiti dumneavoastra... sotul si sotia Anderson care au murit in incendiu.
  
    -A sa înteleg ca tu esti Roxana Anderson , bine urmeaza-ma!
  
     L-am urmat pe politist pana in camera in care tineau astfel de obiecte , nu stiu sigur cum se numeste si mi-a aratat un cutit pe care au fost gasite urme de sange , acesta provenea de la mama mea . Mi-a mai ararat un seif pe care era lipit un bilet . Seiful arata ceva de genul :

 Seiful arata ceva de genul :

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


     Iar pe bilet scria:

         "Se pare ca am reusit sa fac ce mi-am propus si se pare ca politistii au gasit seiful meu din subsol...cu tot respectul pentru politisti dar as vrea ca acest seif sa fie deschis de fata mea Roxana Anderson , codul este 161998 , semnat tatal tau...vreau sa sti ca dupa ce o sa descoperi ce este în seif sa nu uiti ca te-am iubit...chiar daca am facut asta"
     
     Tastez cu frica acel cod...stiind deja ca era ziua si anul in care s-au casatorit. Acolo erau multe poze cu acea femeie , cu un baiat care cred ca e fratele meu vitreg ...pareau fericiti in poza ... femeia nu era urata dar nici foarte feumoasa, nu stau sa o analizez si trec la restul obiectelor. Mai era un latisor...e al mamei , un jurnal patat cu ceva ce parea sange , erau acolo o multime de bani , poze cu noi , o scrisoare si cam atat .
    
     Deschid cu teama acea scrisoare si încep sa citesc :

Va urma...........

Hei hei hei , stiu ca ma urati, nu am mai postat de un an si ceva dar sincer nu am avut timp, dispozitie necesara, inspiratie ...si sincer aveam de gand sa ma as de wattpad dar azi am început sa ascult melodii de la 1D si mi-am amintit de carte si de wattpad si de tot...chiar imi e dor ...si nu o sa promit o revenire in forta pwntru ca mna vine clasa a 10-a si o sa fie greu dar totusi imi era dor de voi pinguinii mei

P.s rolul Roxanei va fi jucate de Loren Gray

s rolul Roxanei va fi jucate de Loren Gray

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jul 24, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Adoptata de Liam PayneUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum